Ten Hag-target houdt Napoli op schema van krankzinnig 100-puntentotaal

5 februari 2023, 14:31

Napoli blijft maar winnen in de Serie A. Nadat het na de WK-stop in de Italiaanse competitie al won van onder anderen Juventus (5-1) en AS Roma (2-1) maakte het zondagmiddag op bezoek bij laagvlieger La Spezia geen fout: Victor Oshimhen was met twee doelpunten opnieuw de grote man bij bezoekers: 0-3.

Slecht een helft had Napoli echt moeite met de opponent, bij wie Jeroen Zoet ontbrak vanwege blessureleed. In de eerste helft kwam de formatie van Luciano Spalletti namelijk niet tot een doelpunt, maar direct in het tweede bedrijf werd het geholpen door de arbiter, die een penalty gaf aan Napoli. Khvicha Kvaratskhelia faalde niet vanaf elf meter en hielp Napoli aan de leiding.

Daarmee was de ban gebroken voor het op dat moment al veel sterkere Napoli, dat door de zege op een voorsprong van zestien punten komt. Juventus haakte door de puntenaftrek al af in de titelstrijd en nummer twee Internazionale wacht later op de dag de zware derby tegen AC Milan, waardoor Napoli rustig achteroverleunend dat duel kan gaan bekijken.

Lees ook: 'Topspits van 100 miljoen op imposant verlanglijstje Ten Hag'

Ten Hag volgt Osihmen

Als Erik ten Hag het duel van Napoli gekeken heeft, dan zal hij de naam van Osimhem wederom hebben genoteerd. De aanvaller maakte namelijk zijn vijftiende en zestiende treffer van dit Serie A-seizoen. ESPN schreef recentelijk dat de Nederlandse coach de aanvaller op de voet volgt: hij is door zijn treffers de eerste Napoli-speler sinds Luis Vinicio, Edinson Cavani en Gonzalo Higuaín met zestien goals in slechts 21 Serie A-duels. Door de overwinning blijft Napoli in de race om op honderd punten (!) te eindigen dit seizoen.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

100 punten is toch niet echt bijzonder ofzo? 20 ploegen in die competitie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen