Beelden: Messi uitgefloten door PSG-fans, toekomst in Parijs onzeker

19 maart 2023, 17:47
Beelden: Messi uitgefloten door PSG-fans, toekomst in Parijs onzeker

Opmerkelijke beelden uit Parijs. Lionel Messi (35), kersvers wereldkampioen met Argentinië en zevenvoudig ballon d'Or-winnaar, werd daar zondagmiddag uitgefloten door het eigen publiek van Paris Saint-Germain. De Franse supporters verwijten de Argentijnse dribbelaar een verwijt aan inzet en loyaliteit, waardoor was afgesproken om gezamenlijk een signaal af te geven in de thuiswedstrijd tegen Stade Rennes. Hoewel de toekomst van Messi momenteel nog onduidelijk is, worden de geruchten over een terugkeer naar jeugdclub FC Barcelona steeds hardnekkiger, waardoor het onzeker is of de superster volgend seizoen nog in het Parc des Princes te zien is...

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen