Bijzonder: Arsenal poseerde om deze reden met enorme klok in kleedkamer

13 maart 2023, 16:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arsenal was zondagmiddag snel klaar met Fulham. De huidige koploper van de Premier League scoorde driemaal in de eerste helft en zette daarmee een volgende stap naar de eerste landstitel sinds 2004. Na afloop van het gewonnen uitduel met Fulham circuleerde op social media een foto rond van de Arsenal-selectie in de uitkleedkamer, poserend met een enorme klok.

Arsenal is hard op weg landskampioen te worden. De Londenaren eindigden in het afgelopen seizoen nog buiten de felbegeerde top vier, maar gaan momenteel ruim aan de leiding in de Premier League. De ploeg van trainer Mikel Arteta heeft met nog elf wedstrijden te gaan vijf punten meer dan Manchester City. Met het einde in zicht zal de druk om voor het eerst sinds 2004 de landstitel in de wacht te slepen toenemen.

Om zijn spelers daar ook in de uitwedstrijden tegen te wapenen, vindt Arteta het belangrijk zijn spelers zoveel mogelijk het gevoel te geven dat ze niet ver van huis zijn. Dat is volgens Daily Mail tevens dé reden waarom de Arsenal-selectie na de 3-0 overwinning bij Fulham poseerde met een enorme klok. Het is een replica van de iconische klok die boven de Clock End in het eigen Emirates Stadium staat. De klok werd meeverhuisd van het oude Highbury-stadion, waarin Arsenal zijn laatste grote successen vierde.

Stickers en selectiefoto

Arsenal pakte flink uit om de uitkleedkamer van Fulham om te toveren tot een plek waar de spelers zich thuis konden voelen. Er werden stickers van het Arsenal-logo op de muur geplakt en er werd ook een poster van de officiële selectiefoto opgehangen. De actie sorteerde zondagmiddag in het gewenste effect, want Arsenal was na 45 minuten al klaar met Fulham. De ploeg van Arteta vervolgt de jacht op het kampioenschap volgende week met een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. Een paar dagen eerder speelt Arsenal de return tegen Sporting Portugal in de achtste finales van de Europa League. De heenwedstrijd in Portugal eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen