Horrorseizoen Dele Alli lijkt met een pijnlijke boodschap te eindigen

16 maart 2023, 13:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dele Alli heeft zijn laatste wedstrijd van het seizoen waarschijnlijk al gespeeld. De Engelse middenvelder zou van Besiktas-trainer Senol Günes te horen hebben gekregen dat hij hem niet meer nodig heeft.

Diverse media maken melding van de pijnlijke boodschap van Günes aan het adres van Alli. De zeventigjarige trainer staat sinds eind oktober aan het roer bij Besiktas en is de afgelopen maanden niet onder indruk geraakt van de Everton-huurling.

Hoewel Alli pas 26 jaar is, lijkt hij zijn hoogtijdagen al achter de rug te hebben. De aanvallende middenvelder kwam in zijn laatste seizoenen in dienst bij Tottenham Hotspur weinig aan spelen toe, kwam vervolgens ook niet uit de verf bij Everton en maakt nu een teleurstellend seizoen door bij Besiktas.

Alli heeft in Turkse dienst slechts vijftien wedstrijden gespeeld en als het klopt dat Günes hem niet meer gaat inzetten, dan zal het daar ook bij blijven. Komende zomer keert de 37-voudig international (in eerste instantie) terug naar Everton, waar hij over een contract beschikt dat doorloopt tot de zomer van 2024.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen