Slot opgelucht met Feyenoord: interlandblessure valt mee

23 maart 2023, 12:55   Bijgewerkt: 23 maart 2023, 13:04
Slot opgelucht met Feyenoord: interlandblessure valt mee

Feyenoord-trainer Arne Slot had zijn spelers de opdracht gegeven om fit te blijven tijdens de interlandperiode. Nog voor de eerste wedstrijden zijn gespeeld, viel Sebastian Szymanski op de training uit bij de nationale ploeg van Polen. Een dag later kwam er voor de koploper van de Eredivisie weer beter nieuws.

Szymanski viel woensdag uit op de training van Polen, maar de schade valt gelukkig voor Feyenoord mee. Een dag later stond de aanvallende middenvelder alweer op het trainingsveld en deed hij zelfs volop mee. De kans is groot dat hij vrijdagavond tegen Tsjechië 'gewoon' in de basis staat.

Dat zal voor opluchting zorgen bij Slot, die zijn spelers meegaf fit te blijven door verstandig te trainen en te spelen. Om op die fronten actief te blijven, is dat noodzakelijk voor de Rotterdammers. In totaal zijn er met Szymanski zestien spelers die uitvliegen uit de A-selectie: Orkun Kökcü (Turkije), Gernot Trauner (Oostenrijk), Marcus Pedersen (Noorwegen), Dávid Hancko (Slowakije), Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer (Nederland), Santiago Gimenez (Mexico), Marcus Lopez (Peru), Alireza Jahanbakhsh (Iran) en Quilindschy Hartman (Jong Oranje).

Lees ook: Feyenoord baalt: middenvelder geblesseerd bij nationale ploeg

Vanuit het Nederlandse kamp zal Slot ook geschrokken zijn van het wegvallen van Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman en Bart Verbruggen met een nog onbekend virus. Voorlopig zijn alle uitgevlogen Feyenoord-spelers nog altijd fit voor het laatste gedeelte van de competitie, terwijl Justin Bijlow op de weg terug is en mogelijk kan terugkeren na de interlandbreak. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen