Timing ontslag Patrick Vieira om twee redenen opvallend

17 maart 2023, 09:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Patrick Vieira is ontslagen als trainer van Crystal Palace. De 46-jarige trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de teleurstellende resultaten in de tweede seizoenshelft. Crystal Palace won in 2023 nog geen enkele keer.

Geen van de laatste elf wedstrijden in de Premier League werd omgezet in een zege. Bovendien werd Crystal Palace in zowel de FA Cup als League Cup uitgeschakeld. De Londense club heeft met name aanvallende problemen. In de laatste dertien officiële wedstrijden werden slechts vijf doelpunten gemaakt.

De timing van het ontslag is pijnlijk voor Vieira. De Franse trainer zou dit weekend met Crystal Palace op bezoek gaan bij Arsenal, de club waar hij het gros van zijn spelersloopbaan doorbracht. Met Arsenal won Vieira onder meer drie keer de Premier League en vier keer de FA Cup.

Ook de dag waarop Vieira is ontslagen als trainer van Crystal Palace springt in het oog, al zal Crystal Palace daar geen rekening mee hebben gehouden. Het is namelijk St. Patrick's Day, een feestdag die voor Vieira niet zo feestelijk is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen