Politie arresteert Arsenal-fan die Mudryk bij elk balcontact dwarszat

3 mei 2023, 12:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arsenal was dinsdagavond met 3-1 te sterk voor stadgenoot Chelsea en pakte daarmee in ieder geval tijdelijk de koppositie in de Premier League over van Manchester City, dat twee duels minder speelde. Chelsea invaller Mykhailo Mudryk werd in de tweede helft continu vanaf de tribune beschenen met een groene laserpen, waarvoor de Engelse politie inmiddels een verdachte heeft gearresteerd. 

Mudryk kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen en werd bij ieder balcontact uitgejouwd door het thuispubliek. Dat kan niet los gezien worden van de gang van zaken in de afgelopen winterse transferperiode, toen de Oekraïense vleugelspeler lange tijd op weg leek naar Arsenal maar uiteindelijk voor een dienstverband bij Chelsea koos. 

Artikel gaat verder onder video

Arsenal kwam na de wedstrijd met een statement, waarin de club meldt dat de politie een persoon gearresteerd heeft. "Dit gedrag is gevaarlijk en absoluut onacceptabel", schrijft de club veroordelend. "We zullen de autoriteiten volledige medewerking verlenen met hun onderzoek. Uiteraard nemen wijzelf de sterkst mogelijke actie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen