'De hele gehele top drie is geïnteresseerd in veelscorende spits van de Eredivisie'

26 mei 2023, 13:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax, Feyenoord en PSV hebben allemaal interesse om Anastasios Douvikas over te nemen van FC Utrecht. De Griek is op dit moment nog de topscorer van de Eredivisie en gaf eerder zelf nog aan niet bezig te zijn met een transfer, maar een vertrek lijkt bijna onontkoombaar. 

De spits van FC Utrecht heeft er dit seizoen al achttien inliggen en troeft daarmee Xavi Simons (zeventien doelpunten) en Sydney van Hooijdonk (zestien doelpunten) af. Dit levert Douvikas interesse op van de gehele top drie in Nederland, meldt sportjournalist Raad Kasim. 

Artikel gaat verder onder video

Douvikas heeft ook nog veel interesse uit Schotland, want Rangers FC en Celtic zouden hem willen overnemen van FC Utrecht, meldt TEAMtalk. De spits heeft volgens FootballTransfers een marktwaarde van 3,7 miljoen euro, maar de Domstedelingen willen naar alle waarschijnlijkheid wel wat meer ontvangen voor hun Griekse goalgetter. 

Het lijkt erop dat Ajax en PSV het meest op zoek zijn naar een spits. Santiago Giménez blijft hoogstwaarschijnlijk bij Feyenoord en de Rotterdammers hebben Danilo ook nog achter de hand. De Amsterdamse club heeft na het aankomend vertrek van Lorenzo Lucca alleen Brian Brobbey nog als echte spits. De Eindhovenaren zien na dit seizoen Fábio Silva weer terugkeren bij Wolverhampton Wanderers en heeft dan alleen nog Luuk de Jong voor in de spits. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen