Feyenoord sluit akkoord met Antef Tsoungui en vindt meteen andere club voor hem

5 juni 2023, 19:49
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft de transfervrije Belg Antef Tsoungui bijna binnen. De linksbenige centrale verdediger heeft een principeakkoord bereikt met de club, zo meldt 1908.nl. Hij heeft een aflopende verbintenis bij Brighton & Hove Albion. Het idee is dat hij in het eerste seizoen uitgeleend wordt aan FC Dordrecht.

Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt werden al gepresenteerd door de landskampioen van Nederland, maar de Belgische jeugdinternational Tsoungui kan dus de derde aanwinst worden. De linksbenige centrale verdediger komt uit de jeugdopleiding van Chelsea en maakte in 2018 de overstap naar Brighton & Hove Albion. Voor die club speelde hij eenmaal in de hoofdmacht en werd eerder uitgeleend aan Lommel SK: daar kwam hij tot vijf optredens.
 
Feyenoord heeft de verdediger gespot tijdens Premier League International Cup-duel van Brighton O21, dat destijds won van het O21-team van de Rotterdammers. 

Artikel gaat verder onder video

Aan de linkerkant van de achterhoede zal Feyenoord nog wel wat moeten doen. Jacob Rasmussen werd gehuurd en zal in principe terugkeren naar zijn eigenlijke werkgever Fiorentina. Met David Háncko heeft trainer Arne Slot derhalve maar één linksbenige centrale verdediger in de selectie. Eerder werd Feyenoord al gelinkt aan Jan Paul van Hecke, die mogelijk ook een aflopend contract heeft bij Brighton & Hove Albion, als zijn optie niet wordt gelicht door de Engelsen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

zeeuwkuip
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou J.P van Hecke zou een zeer welkome versterking zijn! Ben zeer gecharmeerd ervan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen