Houdt Borussia Dortmund ditmaal het hoofd wél koel en wordt de hegemonie van Bayern München doorbroken?

27 mei 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Borussia Dortmund staat op pole position voor de Duitse landstitel. Net als in Nederland en Italië kan er een wisseling van de wacht plaatsvinden qua kampioen, waar Bayern München de laatste tien keer de titel pakte. Samen met Jacks.nl blikt FCUpdate.nl vooruit op de Duitse slotdag.

Borussia Dortmund had vermoedelijk het liefst een wedstrijd later pas aan kop gestaan van de Bundesliga. Want de eerste twee keer dat ze dit voetbaljaar aan kop kwamen, in speelronde 25 en 29, liep het een week later direct tegen puntverlies aan. Na de eerste koppositie werd de kraker tegen concurrent Bayern München verloren en nog heel recent bleef het op een 1-1 gelijkspel steken tegen VfB Stuttgart.

Artikel gaat verder onder video

Driemaal moet dus scheepsrecht zijn, want ditmaal staat Dortmund op pole position voor de slotdag. Een gelijkspel is gezien het doelsaldo vermoedelijk niet genoeg, want dan kan Der Rekordmeister bij een overwinning nog over BVB heen. Anders dan de eerste twee keer dit seizoen na de koppositie wacht er wel een thuiswedstrijd om de titelstrijd in eigen voordeel te beslissen.

Als Borussia Dortmund wint van FSV Mainz én je zet in op een titel voor Die Borussen, dan win je 1.32 keer je inleg bij Jacks.nl. Verspeelt de formatie van Edin Terzic voor de derde keer dit seizoen de koppositie en zet je in op een zege én kampioenschap voor Bayern München, dan krijg je liefst 8.10 keer je inleg terug. Maar alles en iedereen in het Signal Iduna Park zal zaterdagmiddag hopen op een andere uitkomst dan de eerste twee keer dit seizoen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+ 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen