Ruud van Nistelrooij ontvolgt meerdere spelers van PSV op Instagram

25 mei 2023, 11:11   Bijgewerkt: 25 mei 2023, 14:42
Ruud van Nistelrooij ontvolgt meerdere spelers van PSV op Instagram

Ruud van Nistelrooij houdt geen goed gevoel over aan zijn vertrek bij PSV, zo valt af te leiden uit zijn gedrag op Instagram. De trainer van PSV heeft volgens juicekanaal Reality FBI meerdere spelers van PSV ontvolgd.

"Ruud lijkt wel echt klaar te zijn met bepaalde PSV-spelers. Onder anderen Guus Til is door Ruud uit z'n lijstje gewipt. De twee volgden elkaar eerder deze week nog wel, maar dat is nu wel anders", zo klinkt het.

Van Nistelrooij zou meerdere spelers hebben ontvolgd. De namen van Joey Veerman en André Ramalho worden bijvoorbeeld genoemd als spelers voor wie dat zou gelden.

Artikel gaat verder onder video

Op dit moment volgt hij nog maar vijf spelers van PSV: Jarrad Branthwaite, Maximiliano Romero, Richard Ledezma (verhuurd aan New York City FC), Mauro Junior en Luuk de Jong. 

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Cheers
Link gekopieerd!
avatar

Ow wat erg

rob van zanten
Link gekopieerd!
avatar

Ik kijk graag voetbal maar dat maakt mij niet een voetbal deskundige hoogstens een bewonderaar van Nistelrooij als voetballer. Of hij een goede trainer is kan ik niet beoordelen maar voor elke speler is hij op zijn minst een inspirerend voorbeeld.

1
1
soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Dit is een prachtige en eerlijke reactie Rob v Zanten , ik mag dat wel👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen