'Lucca die voor meer geld vertrekt dan Xavi Simons zou gewoon diefstal zijn'

24 juni 2023, 09:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Xavi Simons en Lorenzo Lucca.
Foto: © ProShots - Xavi Simons en Lorenzo Lucca.

Er wordt door veel Europese topclubs getrokken aan Xavi Simons, maar PSG lijkt de beste papieren te hebben. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano kunnen de Parijzenaren de PSV-aanvaller voor slechts zes miljoen euro overnemen in de maand juli. Ajax-flop Lorenzo Lucca is teruggegaan naar zijn club AS Pisa en staat in de belangstelling van Udinese, hij moet 8 miljoen euro kosten. De wereld op zijn kop, concluderen host Stan Timmerman, hoofdredacteur Dominic Mostert en redacteur Tijmen Gerritsen in de nieuwste FCUpdate Podcast.

De FCUpdate Podcast is hieronder te beluisteren, vanaf het begin gaat het over Xavi Simons en zijn toekomst bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Elke idioot kan dus een podcast maken dat blijkt wel. Psv wou simons te graag hebben, en hebben slecht onderhandelt dat is het . Daar heeft lucca niks mee te maken

zokanhetook
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is niet de wereld op zijn kop. 1 er is meer dan geld, al wordt ons dagelijks verteld dat het niet zo is 2 contracten zijn altijd leading. 3 En inderdaad, het is een kwestie van vraag en aanbod. Net als met bijv een schilderij, als vele rijken het willen hebben is het miljoenen keer meer waard, dan als ik alleen het wel een aardig tekeningetje vind.

Jayde
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lucca of Simons, dat heeft toch NUL KOMMA NUL met elkaar te maken? Wat een achterlijke vergelijking, heeft de zgnd. FCupdate-podcast niets beters te melden? Wat een lachertjes zijn jullie, nog geen 30 eurocent waard.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen