Manchester City trekt zich terug: 'Rice wordt duurste transfer ooit in Premier League'

28 juni 2023, 12:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arsenal lijkt aan de haal te gaan met West Ham United-middenvelder Declan Rice. Volgens Sky Sports trekt landskampioen Manchester City zich terug uit de onderhandelingen, waardoor de bestemming voor de Engelse middenvelder duidelijk lijkt. Als West Ham United akkoord gaat met het bod van Arsenal wordt Rice de duurste transfer ooit in de Premier League.

De soap rondom Rice lijkt een einde te naderen nu Manchester City heeft besloten zich terug te trekken uit de onderhandelingen. The Citizens brachten deze week nog een bod van 105 miljoen euro (inclusief bonussen) uit, maar dit werd door West Ham United naar de prullenbak verwezen. Arsenal wil Rice dolgraag hebben en gaat nog een stapje verder. Het derde bod van de Londense club bedraagt inclusief bonussen zo'n 122 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Mocht West Ham United akkoord gaan met het bod van Arsenal, is Rice in één klap de speler die de duurste transfer in de Premier League heeft gemaakt. Dat record staat nu nog op naam van Manchester City-aanvaller Jack Grealish. Hij ruilde Aston Villa voor een transfersom van 117 miljoen euro in voor de Britse grootmacht. Het is echter nog niet zeker of West Ham United akkoord gaat met het bod van Arsenal, want The Hammers zouden 140 miljoen euro verlangen voor de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen