Ajax heeft na Neres en Antony weer een aanvaller van São Paulo in het vizier

4 juli 2023, 08:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax volgt de verrichtingen van São Paulo-aanvaller Juan, zo melden verschillende media in Brazilië. De club uit Amsterdam zou 'de belangrijkste gegadigde' zijn om de 21-jarige Braziliaan naar Europa te halen, hoewel er ook interesse is van andere clubs.

Ajax weet de weg naar São Paulo de laatste jaren goed te vinden. David Neres (januari 2017) en Antony (juli 2020) kwamen bij de club vandaan en Juan zou dus de volgende aanvaller kunnen worden. São Paulo zou openstaan voor een transfer, indien een 'goed bedrag' op tafel komt. Hoeveel dat moet zijn, is niet bekend.

Artikel gaat verder onder video

Hij speelde dit seizoen zestien wedstrijden voor São Paulo, waarvan twaalf als invaller, en scoorde driemaal. In totaal stond hij dit seizoen 540 minuten op het veld. Een vaste waarde is Juan dus zeker niet, maar hij krijgt mede door een blessure bij concurrent Jonathan Calleri wel meer kansen.

Welke spelers heeft Ajax al gehaald?

Ajax heeft deze zomer twee nieuwe spelers binnengehaald: de nieuwe technisch directeur Sven Mislintat haalde zowel Branco van den Boomen (Toulouse, transfervrij) als Benjamin Tahirovic (AS Roma) naar de club. Tahirovic kost inclusief bonussen een bedrag van circa 8,5 miljoen euro. Verder zijn Mohamed Daramy en Kik Pierie na verhuurperiodes teruggekeerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er worden, zoveel namen genoemd Wat er tot nu gekochte is Is niet genoeg Voor dit seizoen een drama seizoen wordt het zo Als het zo blijft Oefenen wedstrijden die er snel aan komen Is het te stil voor ajax aan spelers die er nu aangekocht zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen