Antwerp FC moet plots vrezen voor vertrek van succestrainer Van Bommel

24 juli 2023, 17:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Antwerp moet vrezen voor een vertrek van Mark van Bommel, zo meldt journalist Rudy Galetti. De trainer zou in gesprek zijn met Al-Shabab, de nummer vier van het afgelopen seizoen in Saudi-Arabië.

Van Bommel won zondag zijn derde prijs met Antwerp, dankzij een overwinning (na strafschoppen) op KV Mechelen in de strijd om de Supercup. Vorig seizoen won Van Bommel al de dubbel met Antwerp. Er zal de club dus veel aan gelegen zijn om de succestrainer binnenboord te houden.

Artikel gaat verder onder video

De voormalig trainer van PSV en VfL Wolfsburg kan naar verwachting een nieuw, verbeterd contractaanbod van Antwerp verwachten. Al-Shabab zou echter ook serieuze interesse gebben en al contact hebben met de Nederlander om te beoordelen 'of er ruimte is om te onderhandelen', schrijft de Italiaanse transferjournalist Galetti.

Al-Shabab is samen met Al-Ahli de enige club uit de Saudi Pro League die nog geen trainer heeft voor komend seizoen. De nummer vier van vorig seizoen zou al wel met verschillende kandidaten gesproken hebben. Van Bommel heeft momenteel een contract tot medio 2024 bij Antwerp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen