'Mbappé gaat niet in op astronomisch aanbod en laat kans om best betaalde voetballer ooit te worden liggen'

26 juli 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het ziet er naar uit dat Kylian Mbappé afziet van het ongekende aanbod van Al-Hilal. De Franse steraanvaller kon in Saudi-Arabië een bedrag van zevenhonderd miljoen euro aan salaris verdienen, maar lijkt dat dus niet te gaan accepteren. Volgens het Spaanse Mundo Deportivo is Mbappé niet van plan om waarde te hechten aan het megabod.

Paris Saint-Germain besloot zo’n vijf dagen geleden om de 24-jarige spits annex vleugelspeler niet mee te nemen op trainingskamp omdat de club dacht dat Mbappé een akkoord zou hebben bereikt met Real Madrid. Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren en verzinnen clubs van alles om de Fransman over te nemen.

Artikel gaat verder onder video

Al-Hilal kwam tot dusverre met het meest bizarre bod. De Saudische club deed het krankzinnige bod van driehonderd miljoen euro. Daarnaast zou Al-Hilal, dat ook interesse had in Lionel Messi, Mbappé een salaris willen bieden van zevenhonderd miljoen euro. PSG accepteerde dat astronomisch aanbod, maar volgens Mundo Deportivo heeft kamp Mbappé geen reactie gegeven.

Maandag werd op social media de spot gedreven over de geruchten door NBA-speler Giannis Antetokounmpo. De basketballer, die volgens eigen zeggen op Mbappé lijkt, plaatste een tweet met de tekst: “Al-Hilal, kies mij, ik lijk op Mbappe.” Later de dag citeerde de Fransman de desbetreffende tweet en reageerde met liefst dertien lachsmileys.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen