NBA-ster biedt zich aan bij Al-Hilal: ‘Neem mij, ik lijk op Kylian Mbappé’

24 juli 2023, 21:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het nieuws dat Al-Hilal Kylian Mbappé een salarisaanbod van in totaal liefst 700 miljoen euro per jaar heeft gedaan, heeft ook de Verenigde Staten bereikt. NBA-speler Giannis Antetokounmpo heeft zichzelf maandagavond met een knipoog aangeboden bij de club uit Saudi-Arabië.

Maandagmiddag meldden onder meer Fabrizio Romano en L’Équipe dat Al-Hilal een bod van 300 miljoen euro heeft neergelegd bij PSG voor Mbappé. De transfersom die de club uit Saudi-Arabië bereid is te betalen, valt echter in het niet bij het salaris dat Mbappé bij Al-Hilal kan verdienen: CBS Sports weet Al-Hilal de Franse aanvaller 700 miljoen euro per jaar wil aanbieden.

Dat nieuws heeft inmiddels ook de NBA bereikt. Antetokounmpo, sterspeler van de Milwaukee Bucks en in 2019 en 2020 de Most Valuable Player (MVP) van de Amerikaanse basketbalcompetitie, plaatst maandagavond een tweet waarin hij zichzelf met een knipoog aanbiedt bij Al-Hilal. “Al-Hilal, jullie kunnen mij nemen. Ik lijk op Kylian Mbappé”, schrijft Antetokounmpo gekscherend. Antetokounmpo hoeft zelf overigens ook niet op een houtje te bijten: de Griek verdient bij de Milwaukee Bucks op jaarbasis ongeveer 35 miljoen euro.

Mbappé heeft inmiddels met een reeks lach-emojis gereageerd op de tweet van Antetokounmpo.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij op Mbappe lijkt dan lijk ik op Chris Hemsworth.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen