Carlos Borges gaat bij Ajax onder een heel andere naam spelen

3 augustus 2023, 22:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ajax TV

Ajax heeft zich donderdagavond versterkt met Carlos Borges, die volgens de club zal spelen onder de naam Forbs. Daarom wordt hij door de club ook zo genoemd in berichten op sociale media.

YouTube: 'Met deze spelers wil Ajax zich versterken! 👀'

De negentienjarige aanwinst heet voluit Carlos Roberto Forbs Borges. Hij speelde bij Manchester City in de Onder 21, waar geen spelersnamen op de shirts staan. Borges heeft nu moeten bepalen onder welke spelersnaam hij bekend wil staan en heeft dus gekozen voor Forbs.

Artikel gaat verder onder video

Borges kwam met de beloftenploeg uit in de Premier League 2. De linkspoot was in 24 wedstrijden goed voor 21 doelpunten en negen assists. De jeugdinternational van Portugal werd door die indrukwekkende cijfers uitgeroepen tot beste speler in die competitie.

Borges is een linksbenige vleugelspeler, die vooral vanaf de linkerflank speelt. De Portugees jeugdinternational lag nog tot medio 2024 vast bij City. Hij wordt na Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic en Diant Ramaj de vierde zomeraanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi hij is binnen, nu de anderen nog. Hopelijk gaat Ajax dit seizoen al terug komen. Is ook te hopen dat de ouderwetse sfeer van betere tijden in de Arena gaat herleven, vooral tijdens de Klassiekers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen