Johan Derksen: 'Ik heb niks met hem te maken, zit niet op hem te wachten en heb niks met hem te bespreken'

2 augustus 2023, 19:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © De Oranjezomer

Johan Derksen baalt stevig van het vertrek van Marco Louwerens bij Talpa. Met Frans Klein, de nieuwe zenderbaas, wil het boegbeeld van Vandaag Inside niets te maken hebben.

Het vertrek van Louwerens is volgens Derksen een verlies voor Talpa. "Hij was al die jaren de stabiele factor binnen ons programma. Het was voor hem geen pretje om twintig jaar met ons te werken. We hebben nogal opgezwollen ego's en aan tafel hebben we een waanzinnige chemie, maar we hebben voor de rest niets met elkaar. We hebben zelfs alledrie een andere mening over hoe het programma ingevuld moet worden", aldus Derksen in video-item van De Oranjezomer.

Artikel gaat verder onder video

Als er wat was, dan kon Louwerens volgens Derksen dag en nacht worden gebeld. "Dan kwam hij, werd er gesproken en was het weer uit de wereld. Nu hij wegvalt, wankelt de stabiliteit van het programma, want we hebben traditiegetrouw twee keer per jaar een rel. Ik kan me niet voorstellen dat Frans Klein, die ik helemaal niet ken, binnenkomt om het probleem op de lossen. Hij kent ons niet en kent onze gebruiksaanwijzing niet. Dat wordt niks. Wij zitten ook helemaal niet op Frans Klein te wachten, wij willen Marco."

Derksen heeft Klein tot op heden niet gesproken. "Maar ik heb ook niks met hem te maken. Ik hoop dat John hem even ons contract laat lezen, waarin staat dat de directie van Talpa zich inhoudelijk niet met het programma mag bemoeien. Ik sta blanco tegenover hem als mens, maar heb niks met Frans Klein te bespreken", gaat Derksen verder. "Als er nu een meningsverschil escaleert, dan komt het programma in gevaar. Ze hadden Marco er altijd bij moeten houden. René had ook een heel goede relatie met Marco en hij is niet zo iemand die meteen een goede relatie met iemand heeft."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Johan Derksen leeft op zijn eigen wolkje. De man is 75 jaar en krijgt dankzij zijn fans een grootheidsgevoel en denkt overal en met heel veel zaken mee te kunnen bemoeien. Gelukkig is de verstandige meerderheid van Nederland niet door hem te beïnvloeden en laat hem kletsen en lacht hem uit. Hij denkt met zijn uitspraken (nog) te kunnen bluffen, maar Frans Klein zal zich niet zo maar door hem laten vernederen. Trouwens in een normale top organisatie zal zo'n overdreven bravoure als van Johan, niet op prijs worden gesteld.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Daarom kijken er ook zoveel mensen . Je kan van de man zeggen wat je wil maar er zijn een hele grote groep mensen het wel met hem eens . Verder moet je het ook allemaal niet zo serieus nemen .

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ha ha ha paniek bij opa Derksen......

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

gtsb, "daarom kijken zo veel mensen". Ik denk dat er meer mensen naar B. en B. Vol Liefde kijken. Johan begint nerveus te worden.

drebel2705
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Johan Derksen moet eens ophouden met iedereen te schofferen,zelf was hij een ordinaire schoffelaar die naar alles wat bewoog schopte.

CarelvH
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De verstandige meerderheid hoor je niet. Wel veel onverstandige minderheden. Johan zou zeer welkom zijn bij veel organisaties, ook op zijn leeftijd. Hij zit wel eens mis maar vaker raak en dat wordt door velen zeer op prijs gesteld.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Derksen heeft een veel te grote bek. Hij wordt supergoed betaald voor zijn kleine niksmeninkjes en moet niet zo slecht praten over iemand die hij niet kent, maar wel zijn baas en broodheer is.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Volgens mij is dat john de mol.

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Namens De Mol wordt het nu Frans Klein, mooi ik geniet van deze soap.

Cobus Robijn
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Al langer dan twintig jaar heeft deze talkshow fantastische kijkcijfers. Iets wat veel mensen niet kunnen uitstaan. Dat lees je ook aan reacties hier. Tip: kijk naar een andere zender waar de hele boel loopt te slijmen en vooral woke probeert te zijn of lees eens een boek. Veeel beter.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Precies

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Kijkcijfers daar draait heel tv land om . Dat veel mensen volgens jou (omdat je het niks vindt) derksen moe zijn boeit sbs helemaal niks . Want de getallen zeggen dat jou mening voor een hele grote groep niet geldt zoals je zelf al zegt . Ik geef hier ook mijn mening /kritiek over de oranjezomer . Maar dat is maar mijn mening . Iedereen die het wel leuk vindt veel plezier. Heb ik er genoeg van kijk ik wat anders

CarelvH
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De hardste schreeuwers die Johan afkraken hebben nog nooit naar VI gekeken. Dus... Next.

bonaire
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Weet niet wat de gedachten gang is van een de Mol , maar ik weet wel dat dit zijn enigste programma is wat echt altijd scoort op tv . En de reden dat directeurtje weg is weet ik ook niet . Vind het wel een leuk programma , een Derksen die overal een mening over heeft , ook over een nieuwe directeur bij Talpa . John de Mol helaas geen keuze in deze , Talpa heeft op deze 3 figuren alleen maar gigantische kinderachtige programmas gemaakt . Behalve natuurlijk Voice . Maar deze zal ooit nog wel terug gaan komen denk ik . Denk ook dat dit al een kleine voorzet is , om binnenkort te stoppen met vi .. als je alles al 5 x hebt gedaan in het programma

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Weet je wat het is veel mensen geven hier commentaar . Maar het is heel simpel je vindt het wat kf niet . Maar de kritiek die je leest is zo overdreven . Ik kijk vaak ook en ben het ook vaak niet eens met zijn mening . Alleen hij zit er om iets te zeggen . Geeft zijn mening ,maar neemt de gevolgen ook als een vent . En neemt zichzelf zeker niet te serieus . Waar alle criticasters dat wel doen . Ik vind het heerlijk om te kijken naar mensen die zeggen wat ze vinden,wat ze dan ook zeggen . Ik hoop dat het blijft. Maar wie er ook chef is denk ik ook dat ze sowieso niet al te lang door zouden gaan . Ze worden er ook niet jonger op zeker johan .

HanSchouwman28
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Johan,ach Johan is aandachtsgeil en als Rene een geintje maakt,hij moet erover heen.Ze negeren hem dan . Maar van de Gijp probeert alles weg te lachen.

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ach het begin van het einde doemt al aan de horizon wat VI betreft. Derksen is zenuwachtig en wordt dit jaar een opa van 75 jaar. Gijp heeft een abonnement op depressiviteit en is megalomaan. Genée houdt van krols zingen op Muziek op het plein. Het duurt echt niet lang meer dat wij van deze 3 bevrijd worden. Nieuw programma, nieuw format, lekker verfrissend.

drebel2705
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wordt het niet eens tijd om met al die LUL programma''s te stoppen en over te schakelen naar meer muziek programma's.Neem obercrainer muziek Veel mensen worden er vrolijk van maar Ook andere genres verdienen meer aandacht op T.V..Muziek geeft de mensen een boost,kijk maar naar een Concert van Andre Rieu!

Frans van Eekelen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Voor geld doe je alles. Heb je ook enig moreel besef ? Denk eens na over jezelf. Een 75 jarige medemens.

Frans van Eekelen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Nogmaals. Voor geld lijk je alles te doen. Kijk eens in de spiegel. Ben je blij met jezelf ? Tip van een 75 jarige medeburger.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen