Liverpool blijft jagen op middenvelders: Fabrizio Romano noemt tweede concurrent voor Ryan Gravenberch

16 augustus 2023, 21:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Liverpool telde deze zomer al meer dan honderd miljoen euro neer voor versterking van het middenveld, maar is nog lang niet klaar. Volgens Fabrizio Romano heeft de nummer vijf van het afgelopen seizoen in Engeland zich bij VfB Stuttgart gemeld voor Wataru Endo. De Japanner staat naar verluidt open voor een transfer naar de Premier League. Ook Ryan Gravenberch staat op het verlanglijstje van Liverpool.

Zeventig miljoen euro voor Dominik Szoboszlai en ruim veertig miljoen voor de komst van Alexis Mac Allister. Liverpool leek het nieuwe middenveld al vroeg in de transferzomer rond te hebben, maar het vertrek van aanvoerder Jordan Henderson heeft ervoor gezorgd dat de club opnieuw de markt op is gegaan voor een nieuwe middenvelder. The Reds worden woensdag niet alleen in verband gebracht met Sofyan Amrabat en Ryan Gravenberch, maar ook met Endo.

Artikel gaat verder onder video

De Japanner maakte in de zomer van 2019 op huurbasis de overstap van St-Truidense naar VfB Stuttgart. Een jaar later sloot hij definitief aan bij de Bundesligaclub. Endo heeft in Stuttgart nog een contract tot medio 2024, dus deze zomer lijkt voor de club het ideale moment om nog wat geld aan hem te verdienen. Liverpool wil hem dolgraag naar Engeland halen. Romano meldt woensdagavond dat Liverpool een formele aanbieding heeft ingediend bij VfB Stuttgart. De onderhandelingen tussen de clubs zijn aan de gang, maar Endo heeft zijn besluit al genomen: hij wil de overstap maken.

Liverpool wordt dus ook al gelinkt aan de komst van Gravenberch en Amrabat. Gravenberch leek een overgang naar Anfield vorige maand nog uit zijn hoofd te moeten zetten, maar Liverpool is hem naar verluidt nog niet vergeten. Manchester United heeft hem eveneens op de korrel. Ook Amrabat kan zich verheugen op de interesse van zowel Liverpool als Manchester United. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Liverpool de beste papieren om hem deze maand te strikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen