Luuk de Jong zet Feyenoord-ster voor schut: 'Als Luuk dit soort dingen doet, dan heb je al verloren'

6 augustus 2023, 10:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-spits Luuk de Jong staat niet bekend om zijn technische hoogstandjes, maar liet vrijdagavond tegen Feyenoord wel een fraai staaltje zien. Met een handige voetbeweging passeerde hij Dávid Hancko aan de achterlijn in de 40ste minuut van de wedstrijd. De actie werd tijdens de wedstrijd al door PSV-supporters bewierookt op X (het voormalige Twitter) en een dag later deelde PSV de beelden op TikTok. 

De TikTok-video van de actie is al 90.000 keer bekeken. "Als Luuk trucjes begint te doen weet je al dat je gaat verliezen", luidt de meest gelikete reactie bij de video. Een ander: Hoe word je uitgespeeld door Luuk 😂"

@psv

Samba Luuk 😜🕺

♬ Day n Nite Crookers Remix - 777

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Typisch voor deze tijd om de nadruk te leggen op het negatieve. Je kunt ook gewoon benadrukken dat het een mooie beweging was van De Jong.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies dat Gusa het heeft ook niks opgeleverd . En elke verdediger vergist zich wel eens . Psv heeft verdient gewonnen klaar

Jozo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hohoho….ondanks dat het n mooie actie was, bedenk ook eens; hoeveel keren heeft Luuk de Jong niet voor schut gestaan of gezeten, want meestal zit hij meer op de grasmat, dan dat hij staat……het liefst met gespreide armen en een verongelijkt gezicht… Een zwaluw maakt nog geen zomer zeggen ze weleens 🤣

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Luuk de Jong zet Feyenoord-ster voor schut: 'Als Luuk dit soort dingen doet, dan heb je al verloren' Wie heeft dit geschreven. Is dit nog een eerste klas leerling van de kleuterschool. Wat kinderachtig zeg. Hoe vaak heeft die beste de slaande koppende ellenboog man de Jong al niet voor schut gestaan. Elke wedstrijd wel die hij mee mag doen. Vele spelers lopen na de wedstrijd wel met een blauw oog rond als meneer kopt en zijn ellenbogen gebruikt. Hoe vaak gaat meneer de Jong zitten net alsof hij in een zandbak met wat vormpjes zit te spelen en dan verongelijkt rond kijkt. Als deze man meedoet dan heeft hij al gewonnen van de scheidsrechters die niet durven op te treden tegen zijn onsportief gedrag. Dus let eens op wat je schrijft met die onzin.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen