Mislintat gefotografeerd bij buitenlandse club; meteen duidelijk voor wie hij er is

3 augustus 2023, 15:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Canva/ProShots

Sven Mislintat is momenteel in Kroatië en heeft 2,5 uur gesproken met vertegenwoordigers van Dinamo Zagreb, zo weet de Kroatische journalist Izak Ante Sucic. Op X, het voormalige Twitter, deelt de journalist enkele foto's van de directeur voetbalzaken van Ajax bij Stadion Maksimir van Dinamo Zagreb.

Ongetwijfeld zal Mislintat met Dinamo hebben gesproken over een transfer van Josip Sutalo. Ajax jaagt al langere tijd op de verdediger, die woensdag nog in de basis stond bij Dinamo tegen FC Astana (0-2 zege) in de tweede voorronde van de Conference League.

Artikel gaat verder onder video

Ajax ontving dinsdag belangrijk nieuws over het transferdoelwit. Sutalo werd recent ook gelinkt aan Fiorentina en Napoli, maar deze clubs lijken inmiddels een andere verdediger op het oog te hebben. Daardoor lijkt Ajax meer kans te maken op zijn komst.

De 23-jarige Sutalo is afkomstig uit de jeugdopleiding van Dinamo en speelde 85 officiële wedstrijden voor de club. In het seizoen 2020/21 werd hij verhuurd aan competitiegenoot Istra 1961. Zijn contract bij Dinamo loopt nog liefst vijf jaar door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

janlanges25
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Komt hij nu wel of niet bij ajax wat toch een raar schimmenspel

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij komt niet verwacht ik, beter zo, die Sutalo is onberekenbaar. Laat Ajax Geertruida overnemen, om te lachen mijn opmerking.......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen