Dinamo Zagreb wint zonder Feyenoord-doelwit Ivanusec; Sutalo staat wel op het veld

2 augustus 2023, 17:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Max Sport

Dinamo Zagreb heeft zich zonder moeite geplaatst voor de derde voorronde van de Champions League. De Kroatische topclub won met 0-2 van FC Astana, na de eerdere 4-0 zege voor eigen publiek. Feyenoord-doelwit Luka Ivanusec zat negentig minuten op de bank.

Volgens 1908.nl ontbrak Ivanusec in de basiself omdat een uitgaande transfer in aantocht is, mogelijk naar Feyenoord. Ajax-doelwit Josip Sutalo stond wel aan de aftrap en werd halverwege de tweede helft gewisseld. Mahir Emreli en Antonio Marin namen de doelpunten voor hun rekening. Dinamo neemt het in de volgende ronde op tegen AEK Athene.

Artikel gaat verder onder video

Dinamo wil Ivanusec graag behouden tot het eind van de Champions League-voorrondes, om de kans op het bereiken van de groepsfase te maximaliseren. De aanvaller bewees thuis tegen Astana nog zijn waarde met een hattrick en droeg voor een groot deel bij aan de 4-0 overwinning.

Er is nog geen sprake van een akkoord tussen Feyenoord en Dinamo. Het meest recente bod zou rond de 8,3 miljoen euro hebben bedragen. Daarmee wordt de vraagprijs van Dinamo genaderd. Zijn absentie in de selectie zorgde in ieder geval voor dolenthousiaste Feyenoord-fans op X, het voormalige Twitter.

Sutalo

Voor Sutalo lijkt een transfer dus nog niet nabij. Ajax ontving dinsdag wel belangrijk nieuws over het doelwit. De verdediger van Dinamo wordt al een tijdje gelinkt aan een overstap naar Amsterdam, waar hij gezien wordt als de nieuwe leider van de defensie. Sutalo werd recent ook gelinkt aan Fiorentina en Napoli, maar deze clubs lijken inmiddels een ander doelwit op het oog te hebben. Daardoor lijkt Ajax meer kans te maken op zijn komst. Lees hier het volledige artikel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Straks is die geblesseerd alle blijschap voor niks🤣 . Nee ziet er goed uit nu

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zit gewoon op de bank zoals ik heb gezien op flash score Dus niks aan de hand niet buiten de selectie gehouden of zo dus gewoon loos alarm

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat gebedel om Sutalo stuit mij tegen de borst. Kom op Ajax, jullie zijn groter dan een Dynamo Zagreb. Er zullen meer en misschien betere cv's te vinden zijn.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet iedereen wil naar ajax meer. Wen er maar aan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen