Valentijn Driessen verwacht snelle aankondiging van Ajax: 'Maar wat mij wel een beetje tegen de borst stuit...'

2 augustus 2023, 19:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen vermoedt dat Wesley Sneijder een dezer dagen wordt toegevoegd aan de technische staf van Ajax. Nu het conflict tussen de recordinternational en de harde kern van de Amsterdamse club is opgelost, staat volgens Driessen niets een samenwerking nog in de weg.

YouTube: 'Sneijder moet lekker analist blijven.'

De strijdbijl tussen Sneijder en de F-Side is begraven, zo werd deze woensdag duidelijk. "Sneijder heeft het gesprek op eigen initiatief gearrangeerd. Zo zie je hoe invloedrijk de harde kern van een club is. Sneijder heeft zijn excuses aangeboden, is door het stof gegaan en de F-Side accepteert nu dat hij een rol binnen de staf van Ajax krijgt. Ik neem aan dat het nu heel dichtbij is", aldus Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Dat Sneijder en de harde kern van Ajax het goed moest maken, was volgens Driessen onoverkomelijk. "Dat vonden ze ook bij Ajax. Toen uitlekte dat Sneijder gesprekken voerde met Ajax, ging de F-Side helemaal los. Nu krijgt hij de zegen van de harde kern. Ik neem aan dat Ajax een dezer dagen bekendmaakt dat Wesley Sneijder toetreedt tot de staf van Maurice Steijn."

Het kan geen kwaad om Sneijder toe te voegen aan de staf van Steijn, vindt Driessen. "Hij heeft verschrikkelijk veel voetbalkennis. Sneijder is ook iemand die jonge jongens kan triggeren en hij weet exact wat er gevraagd wordt. Als je Sneijder op televisie hoort praten, dan hoor je geen onzin. Wat mij wel een beetje tegen de borst stuit, is dat er eerst een gesprek nodig is met de alvorens hij aan de club kan worden toegevoegd. Dat is natuurlijk wel bedenkelijk. Als dat eenmaal zo werkt, dan werkt het zo. Maar het hoort niet zo te zijn."

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt ingegaan op de mogelijke aanstelling van Sneijder bij Ajax. Bekijk onze video op YouTube: 'Sneijder moet lekker analist blijven.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo zo Valentijn dat zijn nog eens uitspraken Daar heb je lang over na moeten denken zeker Of was dat vanmorgen al niet bekend na Sneijder en de f side hun berichten

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha. Een gesprekje en klaar is Kees. Was de hele F-side erbij?

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan deze man verwijderd worden alleen maar negatief heb je niks aan

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij tegenspoed is dat zand erover heel snel weg . Zo werkt dat nu eenmaal overal dus ook in amsterdam

Gerzo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weet je wat mij tegen de borst stuit? Afgelopen tijd heeft hij in tv programma’s Ajax in een kwaad daglicht heeft gezet. Nu komt mijnheer met hangende pootjes terug. Want ja de bodem van zijn portemonnee komt in zicht.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hangende pootjes !? .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen