Sneijder komt met statement over Ajax en biedt excuses aan bij F-Side

2 augustus 2023, 12:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wesley Sneijder heeft zijn excuses aangeboden aan de F-Side van Ajax voor zijn uitingen in het verleden. De voormalig middenvelder, die wordt genoemd als potentiële toevoeging aan de technische staf van Ajax, schrijft op Instagram dat hij zichzelf nog altijd als een Ajacied beschouwt.

YouTube: 'Sneijder moet lekker analist blijven.' | FCUpdate

De mogelijke aanstelling van Sneijder als rechterhand van Steijn zorgde voor ongenoegen bij de F-Side, dat een snoeihard statement publiceerde. Daarin werd Sneijder uitgemaakt voor 'dwaas' en werd gedreigd met 'oorlog' als hij naar Ajax zou komen.

Artikel gaat verder onder video

"Ajacieden, ik heb met de F-Side gesproken", reageert Sneijder nu. "Over mij. Over wat ik in het verleden heb gedaan wat niet handig was. Daarvoor heb ik mijn excuses gemaakt! Maar vooral over Ajax. Ajax is voor mij veel meer dan een voetbalclub. Ajax is familie. Ik ben een ras-Utrechter. Voor mij geldt ook: voor eens een Ajacied, voor altijd een Ajacied."

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt ingegaan op de mogelijke aanstelling van Sneijder bij Ajax. Bekijk onze video op YouTube: 'Sneijder moet lekker analist blijven.'

© ProShots

Doet Ajax er goed aan om Wesley Sneijder binnen te halen?

Laden...
5058 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind dat je het hem moet vergeven na deze excuses. Wel heb ik twijfels wat hij toevoegd aan de technische staf. Ondanks dat hij enorm veel ervaring brengt als oudspeler en met de kwaliteiten die hij had als speler.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies dat . Alleen iedereen weet wel hoe het werkt in de praktijk . Het blijft aan je kleven ,en als het slecht gaat ..... Verder heeft sneijder overal gepraat maar is er nooit iets van gekomen . En hij heeft ook 0 ervaring

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tsja..als mensen centjes kunnen verdienen zijn excuses zo gemaakt. Enorm hypocriete actie. Voor eens Helmond-Sport..voor altijd Helmond-Sport..en dan zet je je club niet in zijn/haar hemd. Dan ben je namelijk iets wat begint met een E en eindigt op ikel. Vastgesproken.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het gaat om geld als het gaat om vrouwen als het gaat om alles wat je lief hebt wie kan je dan vertrouwen. wesley sneijder man man man. Sorry hoor. Maar van mij mag hij. Word lachen heb nu al lol.

Danny86
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel zwak om toe te geven aan onzin en bedreigingen Sorry zeggen om wat? Sneijder heeft meer gedaan voor Ajax dan al die supporters.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slappe hap. Beetje zielig dit.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze mogen hun handen dichtknijpen bij Ajax dat er eindelijk iemand met voetbal know-how de gelederen komt versterken !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen