Vandaag Inside gaat van start met torenhoge kijkcijfers: 'Genee laat Hendriks zien wie de baas is'

15 augustus 2023, 10:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © SBS6

Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside is met bijzonder goede kijkcijfers van start gegaan. Gemiddeld keken maandagavond liefst 1,14 miljoen mensen naar de uitzending op SBS6, meldt Stichting KijkOnderzoek. In totaal zagen 1,71 miljoen mensen iets van de uitzending.

Het vorige seizoen van Vandaag Inside startte een jaar geleden met 783.000 kijkers en afgelopen juni sloten de heren het seizoen af met 1,1 miljoen kijkers. De uitzending van maandagavond is een van de best bekeken uitzendingen uit de geschiedenis van het programma. De recorduitzending blijft de eerste uitzending met Mark Rutte als gast (1,46 miljoen)

Artikel gaat verder onder video

Tv-kenner Tina Nijkamp is enthousiast over de rentree van Vandaag Inside. `' Zo. Een droom-kijkcijferterugkeer voor Vandaag Inside. Zoals verwacht boven de miljoen kijkers en meteen op plek drie in de top 25", schrijft ze op Instagram. "Het is tevens een nog veel betere seizoensstart voor VI dan vorig jaar. Prachtige start voor VI dus. Wel ook met kijkcijfermagneet Özcan Akyol aan tafel."

Over het andere programma van Genee, voetbaltalkshow Veronica Offside, is Nijkamp minder enthousiast. Zo'n 231.000 kijkers schakelden in om Genee, Andy van der Meijde, Wim Kieft en Dick Advocaat te zien praten over het voetbalweekend. "Dat programma wordt geen kijkcijferhit meer en is eigenlijk best een flop. Was het al vorig seizoen. Het komt gewoon niet echt goed van de grond."

Hélène Hendriks

Met de sterke kijkcijfers laat Vandaag Inside ook De Oranjezomer achter zich. Hélène Hendriks zette als vervanger van Genee goede cijfers neer, maar brak nooit de barrière van een miljoen kijkers. "Wilfred Genee laat zien wie de baas is, overklast Hélène Hendriks", kopt Mediacourant dan ook.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Wilfred Genee laat zien wie de baas is, overklast Hélène Hendriks", kopt Mediacourant dan ook. Dit zijn nou van die kreten die kant noch wal raken. Ten eerste is Genee geen "baas" van wie dan ook en ten tweede was de Oranjezomer een programma in vakantietijd, dus logisch dat er meer kijkers zijn nu. Trouwens wat is Mediacourant nu weer ?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is vaak de media die dit soort koppen maken . Niet de presentator ,speler ,of trainer etcetc .

Gerrit Brand
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze waren ook echt positief kritisch. Zo kan het dus ook.Beter dan alle voorgaande uitzendingen. Laten ze zo doorgaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen