Wesley Sneijder voorspelt: 'Hij wordt dit seizoen de grote verrassing bij Feyenoord'

28 augustus 2023, 21:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wesley Sneijder heeft dit seizoen hoge verwachtingen van Quinten Timber bij Feyenoord. Vorig seizoen kon Timber mede door blessureleed niet altijd excelleren bij Feyenoord, maar de middenvelder kan dit seizoen volgens Sneijder uitgroeien tot de grote verrassing.

"Timber springt er voor mij uit", zegt Sneijder bij Veronica Offside over de wedstrijd tussen Feyenoord en Almere City (6-1). "Bij hem twijfelde ik of hij niet te veel bleef dribbelen. Maar zijn pass op Giménez (voorafgaand aan de 1-0, red.) gaf hij precies op het juiste moment. Los van dat moment vond ik hem de hele wedstrijd gedreven."

Artikel gaat verder onder video

"Dat zag je ook in de blessuretijd, toen hij doorliep en een rebound benutte. Vanwege de concurrentie moeten ze allemaal scherp zijn. Ik denk dat hij dit jaar de grote verrassing gaat worden bij Feyenoord", voorspelt de recordinternational van Oranje.

Sneijder, die nog altijd in gesprek is met Ajax over een rol in de technische staf, durft nog niet te zeggen wie kampioen wordt. "Dat is nu moeilijk te zeggen. Feyenoord draait wel aardig, Ajax gaat ook de transfermarkt op… We moeten nog een paar weken wachten. Dan zeg ik eerlijk wie kampioen gaat worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

robby1964
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al was het Almere, Feyenoord vond ik goed spelen. Hun spel was snel, vloeiende combinaties, veel kansen, veel inzet( maar voor wat mijn mening waard is). Ik vond veel spelers goed en ik vond dat Timber the missing link was bij Feyenoord en beste van het veld. Ik mis kokcu al niet meer. Gek dat ze het ook niet wisten want ze haalden gezien de eerste opstelling zerrouki om met wieffer daar te spelen. Wat blijkt dat niet werkt. Maar ik weet niet of het al een feit is wie van die 2 de 6 is hoor. Maar Timber is voor mij voor nu de onbetwiste 8. Alleen op deze positie hebben ze versterking nodig. Hebben ze op linksachter een goede 2e man? Overigens mogen ze leren van de ontstane situatie na vertrek van Ten Hag bij Ajax, een heel goed functionerende trainer is net zoveel waard als heel je club bij elkaar. Dus Arne Slot voor het leven, nou ja nog 10 jaar. Dan hebben we ook een Sir Slot.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen