Boskamp over Ajax - Feyenoord: 'Heb je gezopen? Interview is klaar'

26 september 2023, 15:31   Bijgewerkt: 25 september 2023, 22:36

De KNVB heeft besloten om het restant van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord aanstaande woensdag, 27 september uit te spelen. Ajax en FC Volendam zijn daar niet blij mee, zo werd maandag duidelijk. FCUpdate vroeg om een reactie aan Wilfred Genee, Jan Boskamp en Wim Kieft.

"Je moet tot een oplossing komen. Ik kan me voorstellen dat de KNVB ook met de handen in het haar zit. Er zullen altijd ontevreden partijen zijn", zegt Genee. Boskamp kan niet lachen om de suggestie dat Ajax de 0-3 achterstand nog kan omdraaien. "Heb je gezopen? Dit interview is klaar."

Bekijk de volledige reacties van Genee, Boskamp en Kieft in onderstaande video of via YouTube.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen