'Ik heb me enorm gestoord aan Yesilgöz en Halsema over Ajax - Feyenoord'

27 september 2023, 12:03
Foto: © ProShots

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt het wangedrag van de supporters van Ajax tijdens en na de wedstrijd tegen Feyenoord besproken. Hoofdredacteur Dominic Mostert en host Stan Timmerman reageren op de uitspraak van Marco van Basten dat Nederland moet stoppen met betaald voetbal.

"Ik denk dat je daar ook een beetje doorheen moet prikken. Marco neemt vaker extreme standpunten in om het debat op gang te brengen", zegt Dominic. Hij vindt de bijdrage van Van Basten in ieder geval waardevoller dan die van politici Dilan Yesilgöz-Zegerius en Femke Halsema, direct na de wedstrijd.

De gehele video bekijk je hieronder of op YouTube!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

avatar

Ja die Yesilgöz zit een beetje populair te praten, vraag me dan af waar ze al die tijd was bij andere ongeregeldheden in het voetbal, blijkbaar weer verkiezingstijd en zieltjes winnen, Deze manier van doen is al meerdere keren door de VVD gehanteerd om vlak voor de verkiezingen populair te doen en dan erna er niets aan te doen als ze verkozen zijn

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Yesilgöz Doet precies haar voorgangers na met loze woorden en veel bla bla bla. Rellen bij stadions is niets nieuws. Deze dame komt met mooie woorden voor de bühne. Die hooligans lachen haar uit.

Revolutie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2 "'wijven" die alleen deze functie hebben voor de diversiteit. Op iets zinvols heb ik ze nog nooit kunnen betrappen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen