Van der Gijp gaat stuk na nieuws over Sneijder: 'Wat zijn we toch aan het doen joh?'

20 september 2023, 11:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

René van der Gijp kan niet geloven dat Wesley Sneijder een cursus gaat volgen aan de Harvard University. Ook gaat de oud-voetballer aan de slag op de Nyenrode Business Universiteit. Daar gaat Sneijder opleidingen volgen die erop gericht zijn om leiderschapskwaliteiten te vergaren.

Sneijder gaf maandag bij Veronica Offside al tekst en uitleg over zijn nieuwe uitdagingen. Het nieuws werd dinsdagavond vervolgens ook besproken bij Vandaag Inside. Van der Gijp kon zijn lach niet bedwingen toen het onderwerp werd aangekaart. Zijn tafelgenoot Johan Derksen sloot zich aan bij zijn collega. Hij vindt dat Sneijder zijn energie beter in andere dingen kan gaan steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

avatar

het meest opvallende is dat van der Gijp dit zegt. man is te dom om beet te pakken en gaat dan over andere oordelen, hoe gek wil je het hebben

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je haalt me de woorden uit de mond Beukemap.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry maar die van de Gijp hoort toch niet thuis bij VI als hij zo ontzettend moet lachten om een ijsbeertje. Om ieder scheet moet meneer lachen en als er een gesprek gaande is dan komt meneer de slimste met een geheel ander verhaal er tussendoor. Als je nu zegt dat is om het programma grappig te maken dan zou ik zeggen allee maar dit slaat kant nog wel. Hij is nog stommer dan een achtereind van een ...... Wat moet die man toch lachen om zijn eigen flauwe grappen en met grote regelmaat onverstaanbaar is. Wat heeft die man nu bereikt, toch ook nul, komma nul en moet hij andere dan een oorvijg geven. De stomste en lompste die er op de TV te zien is, is hij zelf om te zeggen dat hij op Havard gezeten heeft en dan nog zeggen dat hij gezakt is, Nee dan ben je echt slim om iemand anders uit te gaan lachen die daar nog moet beginnen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik merk dat er toch veel meer reageerders zijn die zich ergeren aan Gijp. En helemaal terecht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen