Van Halst moet Steijn direct aanpakken bij Ajax: 'Duizend keer laten opschrijven...'

7 september 2023, 17:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo

Jan van Halst moet Maurice Steijn op zijn plek zetten bij Ajax. Dat is het duidelijke advies van columnist Henk Spaan voor de kersverse interim-directeur van de Amsterdammers. Dat naar aanleiding van het interview dat de oefenmeester afgelopen weekend gaf, met sterke indirecte kritiek op directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

“Heeft Jan van Halst trainer Maurice Steijn al duizend keer laten opschrijven: ‘Ik ben Maurice en ik moet mijn plaats kennen’?”, schrijft Spaan in de rubriek ‘Spaan geeft punten’ in Het Parool. “Heeft Jan van Halst Maurice al streng verboden buiten de persdienst om, contacten te onderhouden met zekere ochtendkrant?”, vervolgt Spaan.

Artikel gaat verder onder video

“Heeft Jan van Halst al van Maurice Steijn geëist God op zijn blote knieën te danken dat hij zich trainer van Ajax mag noemen?”, zet Spaan de trainer van Ajax op zijn plek, om daar nog even mee door te gaan. “Heeft Jan van Halst al aan trainer Steijn gevraagd of hij wel helemaal goed bij zijn hoofd is?”

Het is niet de eerste keer dat Spaan zich heel kritisch uit overde trainer van Ajax, die hij door het interview een vier gaf afgelopen weekend. Ook komt hij nog met een advies, met een knipoog, voor de interim-directeur van Ajax: “Heeft Van Halst trainer Steijn al opgedragen de namen van zijn nieuwe spelers uit het hoofd te leren met morgen overhoring?”, schrijft Spaan aan het adres van de coach.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

coach
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie is die Henk Spaan dan wel dat gefrustreerde griezeltje is beledigd omdat er geen Ajax DNA voor de groep staat. Maar een hard werkende trainer die door die neuzen een hak is gezet om met een selectie te moeten werken wat niet helemaal zijn keus is. Maar ze zijn daar in Amsterdam een beetje de weg kwijt anders hadden ze die Duitser niet zoveel macht gegeven. Maar laat die Henk Spaan maar duizend keer schrijven ik vind Maurice Steijn een kanjer dat hij durft te zeggen wat hij ervan vind. Maar hij zie liever dat achterbakse gedoe van die neuzen daar houd die Spaan wel van de grootste NEUS van Nederland.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hebk Spaan is een eerlijke en beschaafde Ajax man en dat kan je van Maurice Stein niet zeggen met zijn rattenstreken.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo ZO bestaan die Spaan nog die nooit iets van voetballen geweten heeft, die praat als een kip zonder kop. Waardeloos figuur die commentaar heeft en zelf nooit iets bereikt heeft. Lekker de bossen in Spaan en dan opschrijven 10.000 keer " ik ben Henk Spaan en heb nergens geen verstand van"

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee hoor Spaan heeft helemaal gelijk. Maurice Stein is een slang met twee koppen die er met en ZONDER nieuwe spelers niks van heeft gebakken. Alleen opstoken en indekken zijn de kwaliteiten vsn Stein.

Paul De Boer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Makkelijk praten als je aan De zijlijn staat zo als je schrijft ga ook maar strafregels schrijven Ik heb het mis sorrij Steijn.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spaan heeft gelijk. Msurice Stein is de slechtste trainer ooit vij Ajax. Deze gluipert presteert nog slechter dan Dick Schreuder en heitinga.

ouwe kaas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Demente matennaaier die Spaan! Vuilnisman kan die zak ook mee.......

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maurice Stein is de echte matennaaier en een waardeloze trainer met een zeer grote waffel.

menaga
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar bemoeit die ellebogen likker zich mee.. Vind niet dat er iets buitensporigs is gezegd. Hij moet niet gaan haatzaaien net zoals bij ze vroegere compagnon. Gewoon bek houden

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Henk Spaan met zijn Ajax hart heeft helemaal gelijk. Maurice Stein kent zijn plaats niet als passant en hij is een ondankbare en onbetrouwbaar persoon. Deze trainer is door Mislintat binnengehaald en in plaats van dank kreeg Mislintat een dolk in zijn rug van Maurice Stein, die alleen maar bezig is met zich zelf in te dekken. Zonder Mislintat had Stein alleen maar blijven dromen over een topclub. Nu blijkt hij ook gewoon een miskleun te zijn voor Ajax want met en ZONDER nieuwe spelers heeft hij er niks van gebakken. Ik hoop ook van harte dat van Halst deze gluipert tot de orde roept , want hij creeert ook onrust bij spelers en directie. Voor mij mag deze schoft liever vandaag dan morgen worden ontslagen.

Djoy
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is door die Mislintat binnen gehaald, omdat die wist dat Stein niet veel weerwoord zou hebben. En nu dat heeft is hij ineens een slechte trainer?? 115 miljoen uitgeven aan wat??? Stein heeft zijn voorkeur aangegeven wat hij graag wilde. Is daar wat meegedaan dan nee. Normaal werk je samen toch, nee Mislintat niet, liet stein stikken, dus nu niet gaan zeiken als Ajax slecht voetbalt. Moet je Mislintat voor aanpakken

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie is Henk Spaan?

mva66
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spaan moet zijn bek houden hij heeft nergens verstand van

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De hele boel moet helemaal weggeveegd worden door de grootste bezem. Iedereen heeft daar wel een zware TIK ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen