Vaste gast keert niet terug in Vandaag Inside: 'Dat is verboden'

22 september 2023, 08:39
Foto: © ProShots

Vandaag Inside hoeft voorlopig geen uitnodigingen meer te sturen naar Heleen van Royen. De 58-jarige schrijfster schoof in het verleden regelmatig aan bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, maar mag vanwege een heus concurrentiebeding niet meer in het SBS-programma verschijnen.

Van Royen onthult in Wilfred Genee's radioprogramma The Friday Move op BNR dat ze een nieuwe schnabbel heeft weten te scoren bij BNNVARA: "Ik word sidekick bij Khalid & Sophie. 21 september ben ik daar voor het eerst", vertelt de schrijfster.

Artikel gaat verder onder video

Dat levert echter wel problemen op voor een toekomstige terugkeer in Genee's andere programma, Vandaag Inside: "Dan mag ik niet meer bij jullie komen, bij VI. Dat is verboden", meldt Van Royen. "Hoezo niet?", vraagt Genee zich vervolgens verbaasd af, waarop Van Royen verduidelijkt: "Dat is een concurrentiebeding, denk ik."

De familie van Royen blijft wel betrokken bij Vandaag Inside, maar dus niet meer in de persoon van Heleen. Zoonlief Sam van Royen blijft wél gewoon als redacteur verbonden aan het populaire praatprogramma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
 • Vandaag Inside
 • Wilfred Genee

Reacties

Rina Wouda
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Vind het zo raar brart Brard en noem die andere .. maar op zitten overal in en dan mag mevr van royen niet bij jullie ja de kinderen of zo rare dingen gebeuren daar in dat tv wereldje de een heeft meer achter de ellebogen andere denkt dat die met ze pluimen nog iets is en nu op een bij Ruben en Chantal erger kan het niet zijn..vind Joling en Brard zo misselijke nagemaakte mensen en inside vind ik geweldig houden zo recht voor ze rasp top ga zo door 👍

El Sarcastico
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Begrijpt iemand hier iets van? Is dit het nieuwe Nederlands? Of de persoon die dit heeft geschreven heeft te diep in meerdere glaasjes gekeken of ik had mijn laatste glas 7-up niet moeten drinken. Misschien dat de bubbeltjes mijn harde schijf in mijn kop heeft beschadigd, maar ik snap hier werkelijk niks van. Dan is het Nederlands van mijn Syrische asielzoeker nog vele malen beter.

Keudel85
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wat zei je?

Erik Van Boxtel
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Domme keuze om Khalid en Sofie boven VI te kiezen.

tz
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

da wijf wordt egt niet gemist

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen