Wilfred Genee noemt absolute droomgast voor Vandaag Inside: 'Hij haat ons tot op het bot'

15 september 2023, 10:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wilfred Genee is van mening dat Louis van Gaal een absolute droomgast zou zijn voor het programma Vandaag Inside. Bekend is dat de trainer en de drie heren van het programma niet fantastisch met elkaar kunnen opschieten, waardoor de kans klein lijkt dat de oud-bondscoach van Oranje ooit langskomt.

"Voor ons programma zou Louis van Gaal natuurlijk fantastisch zijn", geeft Genee aan in een interview met Nxchange-Bondex, dat hem vroeg naar zijn absolute droomgast voor in zijn televisieprogramma. De presentator weet zelf echter ook dat de kans dat Van Gaal eens aanschuift nihil is: "Hij haat ons tot op het bot. Van Gaal is fantastisch en tegelijkertijd kan hij zichzelf ook heel slecht relativeren."

Artikel gaat verder onder video

Genee vervolgt: "Voor ons programma zou het heel goed werken. Dan gebeurt er wat en dat vindt loopt hij zelf ook. Hij zeg altijd van: Ja, als ik op tv kom schieten de kijkcijfers door het dak heen. Het zou voor het programma, met alles wat er in het verleden gebeurd is, geweldig zijn als dat nog een keer zou lukken."

In het verleden werd Van Gaal regelmatig besproken aan de tafel van Vandaag Inside. Uiteraard ging dat over zijn prestaties als trainer en zijn gedrag buiten het veld. Genee zelf kreeg in het verleden als verslaggever veel te maken met Van Gaal, waar hij niet een al te beste band mee had.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een schijtidee. Durf je wel Genee om met 3 (eigenlijk 2, want Gijp schijt in zijn broek en blijft stil) tegen Louis in je eigen programma op te nemen ? Dom als Louis het gaat doen of juist sterk als hij het wel doet. Ik zou graag een programma willen zien à la van Sven Kockelman, maar dan Derksen tegen Louis van Gaal of Derksen tegen Kaag of Derksen tegen Mislintat, Derksen tegen Timmermans, Derksen tegen Römer en nog vele anderen, dan kan ik Derksen misschien wel waarderen of hem nog meer niks vinden, helaas gebeurt het niet want als het er op aankomt is Derksen een schijtbak en doet hij het niet. Verwijzend naar het cancellen van VI-gasten die Derksen tegenspraken zal Derksen wel 2 keer nadenken om zo'n talkprogramma te gaan doen.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje; Bij mij kwam precies hetzelfde op dat 3 tegen 1 . Verder goed verwoord de rest van je comment, duimpje van mij

Gust
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat de heren wel gelijk hebben, Van Gaal durft echt niet te komen. Ik zou zeggen mooi weg laten die droognaaier.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van Gaal is te groot om in een -kinderprogramma- voor volwassenen te verschijnen. Nu is Van Gaal een droognaaier, wanneer is hij volgens jou het niet, alleen als hij met het Nederlandse voetbal succes heeft, successupporter ?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja lijkt.me leuk staan ze niet alleen hier voor lul ,maar tegenover heel nederland . Is het ja meneer derksen ja hoor meneer v d gijp en ineens mee lachen Maar goed ik vermoedt dat het programma sowieso op een te laat tijdstip is voor onze internethooligans . Vindt mama nooit goed

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ah daar zijn ze weer de dames Maup en gtsb, de Willy Walden en Piet Muyselaar net terug van terreinknechten. Leuk om weer wat van jullie te lezen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, 4 maal daags 2 paracetamols per keer, dan ben je snel genezen.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Louis in de uitzending zou komen, haak ik af op het programma. Die moet lekker in Portugal blijven samen met Truus en z'n golfballetjes.

Supporter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou als er 1 geen schijtbak is, dan is het Johan Derksen. Die zegt alles zoals hij erover denkt. Kijk op dat er zoveel mensen achter van Gaal staan. Als er 1 zelfingenomen excentrieke kloothommel rondloopt, dan is hij het wel. Hulde voor vandaag inside waar ik Louis hopelijk nooit hoef te zien.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Supporter, Zou Derksen vanwege door hem steeds herhaalde 50jaar voetbalervaring op de shortlist van de DFB staan om hen te adviseren of staat de Heer Alois van Gaal op de shortlist van de DFB voor de hoogste positie van de Mannschaft ? Who the hell is die schijtbak van een Derksen nou ?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen dit derksen dat elke keer maar weer . Maar lees je reacties nu eens joh .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, jij snapt niet dat dit een reactie op supporter is. Ajax en King Crimson en mijn persoon houden je wel bezig, vind ik eigenlijk wel vleiend. Helaas ik heb jou al van onze eerste verbale discussies -niet serieus- genomen, je bent wel irritant, omdat jij denkt dat je altijd gelijk hebt. Je geeft onomwonden je commentaren op alles wat Ajax is, maar als je tegenreacties krijgt dan word je vals, kijk uit let op je gezondheid.

Leentje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Supporter, wat je over Derksen zegt ben ik het zó mee eens!👍 Hij zegt tenminste wat hij vindt, en hij zegt heel veel wat veel mensen wél denken, maar niet durven te zeggen💪

Supporter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Nederlander het Duitse elftal trainen, als je een beetje eergevoel hebt blijf je ver weg van dat moffenland. Als jij je ook met de Duitsers 1 voelt krotje, ga dan ook lekker die kant op!

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Supporter, je bent schijnheilig, moffen bestaan niet meer, maar wel Duitsers van het nieuwe Duitsland, het land waarvan Nederland economisch zwaar afhankelijk is. Jij loopt achter, heel ver achter, jammer voor anno 2023. Jij rijdt uit principe niet in een VW, Opel, Mercedes, Audi, jij rijdt niet in een Japanner, jij rijdt ook niet in een Fiat of Alfa Romeo, maar alleen in een Tesla, Ford, Renault, Saab of Volvo ? Jouw koelkast is geen Liebherr, Miele of Bosch ? Jouw wasmachine is geen Miele ? Geweldig, maar als het zo is als ik hierboven schets dan ben je een minderheid. Schmidt , Letsch, hadden ook geen coach van PSV en Vitesse geweest kunnen zijn ? Max, Baumgartle, Schwaab hadden ook niet bij PSV mogen spelen ? Unnerstahl en Wellenreuther mogen ook niet voor Feyenoord en Twente keepen ? Weghorst en Julian Rijkhof, De Ligt mogen ook niet voor Duitse clubs spelen ? Goed door- en nadenken maat.

Leentje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zou toch GE-WÉL-DIG zijn!! Van Gaal aan de tafel bij de mannen van VI😍 Ik weet zeker dat het een hele leuke uitzending zou worden, ookal kunnen ze niet écht met elkaar door een deur. Ze hebben van Gaal best vaak in de zeik genomen, maar andersom is dat net zo. En ik weet bijna zeker dat het respect er wel van beiden kanten is,als ze eenmaal aan de tafel zitten. Óók Derksen! Ik ben nieuw hier, maar ik heb een beetje het idee dat men hier niet VI houdt? 🤭Of zijn er ook fans van de heren, net als ik...😉

Leentje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Krotje...Heel mooi en goed verwoord!👍💪

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dank je Leentje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen