Wytse van der Goot krijgt geen antwoord na doodgewone vraag over Ruud van Nistelrooij: 'Moet ik daar écht antwoord op geven?'

4 september 2023, 23:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Ronald Waterreus kreeg tijdens de uitzending van Rondo de vraag hoe het met Ruud van Nistelrooij gaat. Sinds de oefenmeester ontslag heeft genomen bij PSV, verschijnt hij maar zelden in de media en is het dus maar de vraag hoe het eraan toe ik met hem. Een uitleg van Waterreus brengt de belangstellende Wytse van der Goot echter niet veel verder.

Nadat de analisten tijdens Rondo uitvoerig hebben gediscussieerd over de Champions League-poule van PSV, vraagt Van der Goot zich opeens af hoe het met oud-PSV-trainer Van Nistelrooij is. “Hoe is het eigenlijk met hem? Heb je hem recentelijk nog gesproken?”, informeert de presentator bij Waterreus. “Moet ik daar nou écht antwoord op geven?”, reageert de oud-doelman verontwaardigd.

Artikel gaat verder onder video

“Nou ja, ik vraag het toch aan je?”, zegt Van der Goot vervolgens. “Als ze ‘het’ uitzenden, kom ik met een antwoord”, komt Waterreus met de enigszins opmerkelijke uitleg. De analisten aan tafel begrijpen hem niet, totdat bij Van der Goot het kwartje valt. De uitgenodigde gasten moesten namelijk voorafgaand aan de uitzending een doelpunt uitkiezen, en de oud-PSV-keeper koos voor het doelpunt van Van Nistelrooij namens Real Madrid tegen Valencia.

“Nou, spannend”, reageert Marco van Basten, terwijl ook Khalid Boulahrouz met gefronste wenkbrauwen zit. Waterreus: “Ik heb Ruud vanochtend gevraagd of ik dit moment mocht uitkiezen, want hij zit vanavond bij ESPN om een award uit te reiken, die niet voor hemzelf is. Dus ik dacht: dan reik ik jou vanavond nog wel een prijs uit.” Van der Goot vraagt tot slot nog een keer ‘of het dus wel goed gaat met Van Nistelrooij’, maar Waterreus benadrukt dat hij bij zijn antwoord blijft.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen