Driessen durft vergelijking te maken: 'Je zat echt naar Ajax uit 2019 te kijken'

26 oktober 2023, 10:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen heeft genoten van het optreden van Feyenoord tegen het Italiaanse Lazio. Hoewel de verslaggever van De Telegraaf de Italiaanse club geen imponerende ploeg vond, zag hij Feyenoord op een manier spelen die hem deed denken aan het Ajax uit 2019.

"Op een gegeven moment zat je echt naar het Ajax uit 2019 te kijken", trekt Driessen de vergelijking tussen het huidige Feyenoord en het succesvolle Ajax uit 2019, toen Erik ten Hag met de Amsterdamse club de halve finale van de Champions League wist te halen. De journalist van De Telegraaf vond Feyenoord woensdagavond tegen Lazio nog meer hebben. "Nóg meer power en intensiteit. Het was echt genieten geblazen", zegt hij in een video van de ochtendkrant.

Artikel gaat verder onder video

Driessen vervolgt zijn verhaal: "Iedereen was heel benieuwd naar Santiago Gimenez. Wat gaat hij doen op het hoogste niveau tussen de grote jongens? Dit was zijn debuut en als je dan twee goals maakt, dan kan je tevreden terugkijken, maar dat kan heel Feyenoord met de overwinning", besluit hij. Feyenoord gaat na drie duels in de groepsfase van de Champions League aan de leiding in de poule met Atlético Madrid, Celtic en Lazio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben supporter van die ploeg die het zo goed deed in 2019 en ik kan oprecht genieten van dit Feyenoord. Ik vond de wedstrijd van gisteren een absolute masterclass en kan niet anders zeggen dat ik echt onder de indruk was. Ik ben sowieso niet het type supporter die andere clubs haat omdat ik van een andere club hou.

Flamingo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie reactie!

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Top, Gusa!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dat was toen het beste ajax wat ik ooit gezien had versloegen mijn Real madrid gewoon, waren bijna niet te stoppen. ik mag hopen dat Feijenoord zover komt.

De Enige Echte
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Donder op met ons vergelijken met 020. Wij zijn arbeiders, vechters, klasbakken. Geen omhooggevallen arrogante wijsneuzen. Buiten de goede Championsleague resultaten hebben we niets gemeen.

De Enige Echte
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel prijzen hebben jullie gepakt vorig seizoen? En hoeveel gaan jullie er pakken dit seizoen? Beiden 0. Kijk even welke plek jullie staan voor je begint met typen Krotje, Crimson.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat je na zo'n avond gaat vergelijken dat is jammer en niet nodig ook .

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry hoor, maar werkelijk vergelijken met Ajax 2019 doe even serieus?!! Stelde weinig voor zat weinig voetbal in en niet vergelijken met real madrid bayern munchen. .en dan was Ajax arrogant toen etc. Moet je nu de feyenoord supporters horen. Ongeloofelijk wat ze nu zelf allemaal uitkramen. Ze hebben niet gewonnen van athletico

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tikkieterug wie doet hier arrogant dan . Er is hier een iemand die raar reageert waardoor je tegen reactie krijgt . Dat doet die persoon met 2 accounts al een tijd . Daardoor krijg je een slechte sfeer hier

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker laten typen, we zijn gewoon blij met wat we hebben gezien in de Kuip gisteren. Liever nu met een ster op de borst bovenaan in de CL-groep dan met 3 sterren 17e en laatste in de EL.

Voetbalxpert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn moest maar eens ophouden met stoken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen