Erik ten Hag en Manchester United kunnen verderkijken na contractnieuws uit Liverpool

6 oktober 2023, 13:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

In de zoektocht naar een extra kracht voor de defensie werd Manchester United de afgelopen week gelinkt aan voormalig PSV'er Jarrad Branthwaite (21). In de winterse transferperiode zou de club van Erik ten Hag een poging willen wagen om hem los te weken bij Everton, maar daar kan na het laatste nieuws uit Liverpool een streep doorheen.

Everton maakt namelijk bekend dat Branthwaite zijn contract, dat liep tot de zomer van 2025, met twee extra jaren heeft verlengd. De talentvolle Engelsman ligt nu dus vast tot medio 2027, een (al dan niet tijdelijk) vertrek in de wintermaanden lijkt daarmee definitief van de baan.

Artikel gaat verder onder video

Branthwaite maakte afgelopen seizoen onder Ruud van Nistelrooij een prima indruk bij PSV. De huurling kwam tot 37 wedstrijden in alle competities en scoorde daarin vier keer. PSV hoopte hem dan ook definitief over te nemen van de Engelse club, maar slaagde daar deze zomer niet in. Sinds de derde speelronde van het huidige seizoen heeft Branthwaite een basisplaats in de formatie van trainer Sean Dyche.

Silva en Todibo
Door de contractverlenging van Branthwaite zullen Ten Hag en United de pijlen op een andere verdediger moeten richten, wil de club deze winter zakendoen. De Daily Mail opperde eerder deze week twee andere transfertargets van The Red Devils: Antonio Silva (Benfica) en Jean-Clair Todibo (OGC Nice).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Erik is Sutalo niet wat voor jou ?

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of Professor Zonnebloem vervangen door Maurice Steijn .

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Professor Zonnebloem bakt er weer helemaal niks van met zijn stoere taal tegenover de pers. Deze waardeloze coach heeft bijna een half miljard aan spelers gekocht, waaronder heel wat miskopen. En de twee flikkers bij de Telegraaf blijven stil hierover. Waarschijnlijk omdat het om een Nederlander gaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen