Higler haalt spelers van het veld, Brobbey heeft opvallende boodschap

22 oktober 2023, 14:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax is zondagmiddag stilgelegd na 88 minuten spelen. Bij een stand van 3-3 gebaarde arbiter Dennis Higler dat de spelers het veld moesten verlaten. Dat gebeurde vlak nadat Utrecht een kans op de 4-3 had gemist.

Volg hier ons live verslag van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Eerder in de tweede helft, kort na de 3-3 van Jens Toornstra, belandde een beker op het gras. Toen liet Higler nog doorspelen, al riep de stadionspeaker wel dat daarmee gestopt moest worden. Na de kans op de 4-3 van Isac Lidberg vloog weer een beker het veld op.

"Ik kan niet twee keer blijven staan. Ik moet naar binnen", zo was uit de mond van Higler te horen tijdens een gesprek met Ajax-assistent Said Bakkati. Ajax-spits Brian Brobbey leek niet blij met het besluit om de wedstrijd stil te zetten. "Nog twee minuten", zei hij tegen Higler.

© ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

GertSanders01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

lukkie 0-20

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De KNVB moet gewoon alle clubs verplichten om in alle stadions netten op te gaan hangen. Net als in de Kuip. De KNVB zei een paar weken geleden dat ze nu grip op het probleem hebben. Maar in de praktijk zie ik dat nog niet

Ron@home
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat valt wel mee. Ik had verwacht dat de wedstrijd tegen Utrecht al na een kwartier gestaakt zou gaan worden. Een bekertje dat niet gericht buiten het veld landt is nu meteen reden tot staken. Ik vind dat wat overdreven. Als er gericht in de buurt van spelers gegooid wordt, dan vind ik het prima om dat uit te bannen, maar een vreugde- of frustratiebekertje dat toevallig op het veld landt... Ach...

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus Brobbey heeft een opvallende boodschap, namelijk dat er "nog 2 minuten" gespeeld moet worden....??? De logica van deze topic ontgaat mij een beetje.

Briesje briesje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij elke wedstrijd van elke club moet er een bekertje op het gras gelegd worden. Is het snel klaar met die gekkigheid!!!! #slaatnergensop

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ze moeten gewoon met dat gezeik van bekertje op het veld staken af!! als ze nu ineens met weet ik hoeveel bekertjes drank tegelijk naar de tegenstander gaan gooien zou ik zeggen meteen stil leggen! en niet meer verder spelen! maar voor een leeg klote bekertje!!

Marga Evers
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

regels zijn regels klaar uit geef de voetballers maar eens 4 maanden geen salaris die van Ajakkus dan leren ze het wel denk ik hahaha

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik lach me figuurlijk kapot als er steeds weer met bekertjes wordt gegooid. Wat een onzin om zo de competitie te vervalsen zeg. Een ajax-supporter kan zo een wedstrijd van bijvoorbeeld go ahead verzieken.

Sebas Wakker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet te moeilijk doen met die bekers op het veld, even de gooier opzoeken in het vak, is de gooier een fan van Utrecht dan heeft Ajax de wedstrijd gewonnen, en is de gooier een fan van Ajax dan heeft Utrecht de wedstrijd gewonnen. Dit een paar weken/maanden volhouden en ik wed dat er geen beker meer gegooid word, of ze hebben ondertussen de fan onder de grond gestopt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen