Kritiek op Feyenoord-trainer Arne Slot na clash met Driessen: 'Slot heeft iets glads'

3 oktober 2023, 09:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord-trainer Arne Slot krijgt uit vrijwel alle hoeken alleen maar lovende kritieken. Zelden tot nooit worden er kritische noten gekraakt over de oefenmeester van de Rotterdammers, hoewel ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. daar bijna wekelijks naar vraagt bij alle betrokkenen. Bij Veronica Offside vonden ze toch een zwak punt van Slot.

Naar aanleiding van kritische vragen van Valentijn Driessen aan het adres van Slot tijdens een persconferentie, werd de situatie tussen beide heren besproken aan tafel. Driessen stelde na de zege op Go Ahead Eagles dat de tegenstand voor Feyenoord wel mee viel. Slot reageerde een beetje lacherig en gaf de journalist maar gelijk, maar dat leek meer om er niet serieus op in te hoeven gaan. Daarmee leek hij Driessen niet helemaal serieus mee te nemen.

Artikel gaat verder onder video

“Dat lachje van Slot”, ergerde journalist Hugo Borst zich maandagavond in de voetbaltalkshow aan Slot. “Ik vond het geen gekke vraag, het zegt wel iets. Slot heeft iets glibberig, iets glads.” Daar wilde Borst wel direct ook iets positiefs aan toevoegen. “Slot is een geweldige trainer, die Feyenoord drie keer heeft opgebouwd.”

Borst gaf aan dat er wel een kern van waarheid inzit in de constatering van Driessen. “Slot maakt soms de andere ploegen beter, om de prestatie van Feyenoord beter te maken”, vatte Genee samen. Die uitspraak kreeg bevestiging aan tafel van Borst, Michiel Kramer en Wim Kieft, die zich achter Valentijn Driessen schaarde. “Het is goed dat Valentijn er tegenin gaat. Ik houd er wel van. Op het WK in Qatar liep ook iedereen als een hondje achter Van Gaal aan”, zei hij over de harde houding van Driessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

een hoog "leek" gehalte in dit artikel

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen is begonnen zijn focus te verplaatsen naar Feyenoord. O wee als Feyenoord tegenslagen krijgt dan staat die riooljournalist klaar om te meppen. PSV/Bosz komt ook nog aan de beurt, let maar op. Die Hugo Borst is gladder dan het kale hoofd van Slot. Dat deze Borst nog overal gevraagd en voor betaald wordt. Ergerlijk is zijn arrogante blik en zijn zijige praatjes.

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

inderdaad heeft onze Arne Slot een glad kaalgeschoren hoofdje, als we typetjes weg gaan zetten als Glad moeten we bij Driessen zijn, een grotere rioolrat bestaat er niet in Nederland, en dat stomme gelul van Borst Mr perfect zoals hij zichzelf voordoet is heel Nederland toch klaar mee, er hoeft alleen nog maar een zak over zijn kop getrokken te worden

Kuipje1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn judas.

wil opdenbuijsch
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driesen de ajaksiet is altijd aan het zuigen aan het stoken misselijke kwal

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als er dan een glad is... vroeger moest een journalist objectief zijn. Driessen is een naar ajax ventje die denkt het voetbal uitgevonden te hebben. Er zou eens een echte journalist commentaar moeten geven op zijn onzin. Laat ie lekker een ajax krantje vol plempen met zijn onzin. Arne is een Feyenoorder! Wen er maar aan!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen