Osimhen komt met statement nadat Napoli hem op TikTok belachelijk maakte

1 oktober 2023, 18:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Victor Osimhen heeft op zijn Instagram-account gereageerd met een statement op de rel die onstond nadat hij belachelijk werd gemaakt in een TikTok-filmpje. Uitgerekend het officiële account van Napoli plaatste een schaamteloos waarin de Nigeriaanse spits ongewild de hoofdrol speelde. Osimhen heeft nu op de ophef gereageerd.

Het filmpje op TikTok viel niet goed bij het kamp van Osimhen,. De zaakwaarnemer van de veel scorende aanvaller kwam al snel met een statement naar buiten: "Wat vandaag op het officiële profiel van Napoli op Tiktok is gebeurd, is onacceptabel. "Een filmpje waarin Victor belachelijk werd gemaakt werd publiekelijk gemaakt en daarna, te laat, alsnog verwijderd", liet Osimhen zijn zaakwaarnemer Roberto Calenda weten.

Artikel gaat verder onder video

Inmiddels heeft ook Osimhen gereageerd, want op Instagram heeft hij een korte maar duidelijke reactie geplaatst op de TikTok-rel.   'Naar Napels komen in 2020 was een geweldige beslissing. De mensen hebben me altijd zoveel liefde en vriendschap getoond, ik zal het niet laten gebeuren dat daar iemand tussenkomt", schrijft de Nigeriaan. De passie van de mensen in Napels heeft mij altijd aangespoord om met vuur in mijn hart en ziel te spelen. Mijn liefde voor de club blijft, omdat ik het shirt met trots draag."

De kou lijkt dus uit de lucht en dat liet Osimhen dit weekend ook zien tijdens het uitduel tegen Lecce. De aanvaller kwam direct na de rust binnen de lijnen en zette vijf minuten later al de 0-2 op het scorebord. Napoli zegevierde uiteindelijk met 0-4 en staat nu derde in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen