Van Gaal spreekt Van Halst na nederlaag Ajax: 'Het zal ook over Steijn gaan'

8 oktober 2023, 16:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Louis van Gaal en Jan van Halst hebben na de wedstrijd tussen Ajax en AZ (1-2) overleg gevoerd op de tribune van de Johan Cruijff ArenA. De nieuwe adviseur van de Raad van Commissarissen werd vastgelegd terwijl hij met de algemeen directeur in gesprek was.

“Van Halst en Van Gaal. Ze zullen het niet vandaag al beslissen, neem je aan”, zei commentator Leo Oldenburger van ESPN. “Maar er zal toch serieus op dit niveau ook worden gesproken over de toekomst van Maurice Steijn als trainer van Ajax. Als je ziet hoe ze spelen en waar ze staan op de ranglijst, dan kan dit eigenlijk niet.”

Artikel gaat verder onder video

Door de nederlaag gaat Ajax de interlandperiode als nummer zestien in. De Amsterdammers pakten vijf punten uit zes wedstrijden. Wel moet aangetekend worden dat de wedstrijd tegen RKC Waalwijk werd stopgezet bij een 2-3 voorsprong voor Ajax en dat het duel met FC Volendam werd verzet, waardoor Ajax minder gespeelde wedstrijden heeft dan de ploegen die hoger staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal Pascal Jansen op de lijst staan bij Ajax ? Onmogelijk lijkt het me dat niet, vooral omdat meerdere clubs hem graag als trainer wil hebben. Niets moet worden uitgesloten, ook met de gedachten dat Ajax misschien bezig kan zijn met Ten Hag. Denkelijk dat we in de komende tien dagen veel meer te weten komen ! !

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat andere clubs tevreden zijn met Stein bij Ajax

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik dacht dat dat meidenvakje achter de goal leeg moest zijn na die klotezooi tegen feyenoord!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen