Wesley Sneijder: ‘Hij is de állerbelangrijkste bij Feyenoord. Zo’n soort type mist Ajax’

23 oktober 2023, 22:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder is bijzonder erg onder de indruk van het spel van Quinten Timber. De middenvelder van Feyenoord was vorig seizoen nog bankzitter, maar is momenteel niet meer weg te denken uit de basiself van de Rotterdammers. Sneijder noemt Timber zelfs ‘de allerbelangrijkste speler van Feyenoord’.

In eerste instantie wordt het spel van Santiago Giménez en Calvin Stengs onder de loep genomen. De Veronica Offside-analisten laten zich lovend uit over dit Feyenoord-duo, maar Sneijder ziet nog een andere sterkhouder. “Ik blijf erbij: Timber is de allerbelangrijkste voor Feyenoord”, stelt de oud-voetballer.

Artikel gaat verder onder video

“Hij zit óveral tussen. Hij zorgt ervoor dat Feyenoord steeds weer aan de bal komt op de helft van de tegenstander. Dat doet hij niet alleen in het begin van de wedstrijd, maar ook nog in de 85e minuut. Zo’n speler mis je op dit moment bij Ajax”, gaat Sneijder verder. “Dit soort types, die strijd kunnen leveren, mis je op het middenveld bij Ajax.”

Wim Kieft, ook aanwezig tijdens de uitzending van Veronica Offside, denkt dat dit te maken kan hebben met Arne Slot. “Hij had iets gemakzuchtigs in zich, datgeen wat Kökcü ook had”, ziet de oud-spits. “Maar hij móet ook wel presteren, . Als hij twee wedstrijden slecht speelt, ligt hij eruit”, besluit Dick Advocaat tot slot.

Is Timber de belangrijkste speler van Feyenoord?

Laden...
600 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iemand die helemaal niets wil bijdragen moet zijn Utrechtse bek dicht houden. Ga lekker golven met die andere lul van Basten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen