DHSC-voorzitter ontkent geruchten over trainerschap Wesley Sneijder

25 november 2023, 12:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/Veronica Offside

Het is nog niet zeker dat Wesley Sneijder de nieuwe trainer wordt van amateurclub DHSC. Vrijdagavond kwam naar buiten dat de recordinternational, samen met zijn broer Jeffrey Sneijder, interim-trainer werd bij de vierde divisionist. Voorzitter Harry Lulofs weet niks van deze geruchten.

“Ik weet niet anders dan dat Jeffrey Sneijders vanmiddag op de bank zit. We hebben dispensatie van de KNVB gekregen voor zes weken en in die periode gaan we kijken welke richting we op moeten. Tot die tijd is Jeffrey de trainer”, zegt Lulofs tegenover RTV Utrecht. “Het is dus niet zo dat Wesley het overneemt”, geeft de voorzitter van DHSC vervolgens duidelijkheid.

Artikel gaat verder onder video

De nummer voorlaatst van de vierde divisie stuurde trainer Mark Verkuyl de laan uit na tegenvallende resultaten. De oud-speler van onder meer FC Utrecht en Ajax stond pas vier maanden aan het roer bij DHSC, maar moest dus al snel zijn koffers pakken. De gebroeders Sneijder leken de trainersklus voor hun rekening te gaan nemen.

Door de woorden van Lulofs lijkt het er dus op dat alleen Jeffrey Sneijder trainer wordt van de amateurclub. Na het beëindigen van zijn actieve loopbaan deed Sneijder een poging om zijn trainerspapieren te halen. Twee jaar geleden besloot hij de opleiding daartoe echter te staken na een verschil van mening met de KNVB over de invulling van de trainerscursus, die niet zou passen bij wat de oud-middenvelder nodig zou hebben.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen