Feyenoord vreest: 'tientallen clubs' geïnteresseerd in transfervrije aanvaller

18 november 2023, 15:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is nog maar de vraag of Feyenoord erin gaat slagen om Jaden Slory te behouden. De talentvolle aanvaller beschikt nog altijd over een aflopende verbintenis en het ziet er volgens 1908.nl nog niet naar uit dat hij gaat bijtekenen. Daarnaast zouden ‘tientallen clubs’ de verrichtingen van Slory in de gaten houden.

Volgens het gerenommeerde Feyenoord-medium gaan Feyenoord en Slory aankomende week opnieuw in gesprek op Trainingscomplex 1908. De Rotterdammers willen maar wat graag zakendoen met de aanvaller. Slory wordt gezien als een van de grootste talenten uit de ‘Feyenoord-school’. ‘Binnen enkele dagen’ vindt er een gesprek plaats tussen zaakwaarnemer Wessel Weezenberg (Prime11) en Dennis te Kloese, weet 1908.nl

Artikel gaat verder onder video

Slory heeft de optie om Rotterdam te verlaten voor een andere club. Naar verluidt zouden veel clubs de pijlsnelle vleugelaanvaller op de korrel hebben. Het zou gaan over clubs uit het binnen-en buitenland. Omdat het contract van Slory afloopt, is de voorhoedespeler een nog interessante optie voor geïnteresseerde clubs.

Prime11 zou inmiddels al informele aanbiedingen op zak hebben, maar FeyenoordTM weet dat er nog niks concreet is. Slory maakt nog geen deel uit van de hoofdmacht van Feyenoord. De aanvaller is de zoon van Andwélé Slory, die tussen 2007 en 2010 voor de Rotterdammers speelde.

Moet Feyenoord Jaden Slory behouden?

Laden...
643 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen