Mike Verweij voert na harde uithaal telefoongesprek van 24 minuten met Bas Nijhuis

13 november 2023, 20:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mike Verweij gaf maandagmiddag in de podcast Kick-Off van De Telegraaf aan dat scheidsrechter Bas Nijhuis zou moeten stoppen met fluiten. De arbiter voerde kort nadat hij de uitspraken van Verweij meekreeg een telefoongesprek van ruim 24 minuten met de journalist, waarin hij uitleg gaf over zijn genomen beslissingen.

Verweij gaf in de podcast van de ochtendkrant aan dat hij niet achter de beslissing van Nijhuis stond om Ajax geen penalty te geven na een duw van Peer Koopmeiners in de rug van Kenneth Taylor:  “Je mag een schouderduw geven, maar je mag niet met je schouder een duw in de rug geven. Dit zijn gewoon niet de regels", gaf de Ajax-watcher onder meer aan. Vervolgens heeft de journalist telefonisch contact gehad met de scheidsrechter over het moment in het duel tussen Ajax en Almere City.

Artikel gaat verder onder video

"Net een leuk gesprek gehad met trouwe podcast-luisteraar Nijhuis. Uitleg gehad over zijn beslissingen. Bas moet blijven", schrijft Verweij met een knipoog op X. Verweij was overigens niet de enige die vond dat Ajax een strafschop moest krijgen, want ook oud-scheidsrechter Mario van der Ende was mening dat de Amsterdammers een duidelijke penalty ontnomen werd.

Moet Bas Nijhuis zijn kaarten inderdaad inleveren?

Laden...
3045 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Bas was de scheids bij Ajax waar Verweij commentaar op had. Maar ik hoor hem nooit als Makkelie in het voordeel van Ajax fluit

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verweij is een grote oproerkraaier die ook denkt alles beter te weten en zijn wil moet wet zijn. Achterlijk figuur met zijn commentaar, Hij heeft een hekel aan bepaalde mensen en die schrijft hij graag geheel 100% kapot. Die man is de voetbalsport niet waard Overigens hij niet alleen zijn er enkele meer dan de Telegraaf

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen