Scheidsrechter grijpt plotseling in en legt duel tussen Den Bosch en Telstar op bizar moment stil

17 november 2023, 19:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Telstar in de Keuken Kampioen Divisie is vrijdagavond tijdelijk stilgelegd. De bezoekers uit Velsen-Zuid kregen in Stadion De Vliert een strafschop, waarna scheidsrechter Michael Eijgelsheim de wedstrijd plotseling besloot stil te leggen.

Nadat FC Den Bosch al drie gele kaarten van scheidsrechter Eigelsheim had ontvangen, kregen de Brabaners in de 37e minuut van de wedstrijd tot overmaat van ramp ook nog een strafschop tegen. Op het moment dat Telstar deze strafschop wilde gaan nemen besloot de arbiter van dienst de wedstrijd plotseling te staken. De wedstrijd zou stilgelegd zijn wegens spreekkoren op de tribunes.

Artikel gaat verder onder video

Volgens verslaggever Sinclair Bischop, die namens ESPN aanwezig is Stadion de Vliert, zou het vermoedelijk gaan om spreekoren richting de KNVB. Het is niet vaak gebeurd dat wedstrijden in de Nederlandse competitie zijn gestaakt wegens liederen richting de voetbalbond en/of arbitrage. Wat er in Den Bosch precies is geroepen is nog onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het wordt steeds gekker door een zeer slechte scheidsrechter die alles maar van een kant ziet en als er wat geroepen wordt voelt meneer zich aangesproken omdat er vele bobo's schijnbaar is het stadion zitten en hij, die thuis wel niets te zeggen zal hebben, maar even op het veld zijn zogenaamde gedrag even toont. Supporters moeten natuurlijk voortaal voor ze het stadion binnen gaan een pleister op hun bek plakken zo weet de scheidsrechter dat er niets geroepen wordt. Natuurlijk zal de KNVB de scheidsrechter wel gelijk geven zo zwak is die KNVB wel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen