Wesley Sneijder haalt zijn gelijk en komt met hele bijzondere boodschap aan PSV-supporters

26 november 2023, 22:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wesley Sneijder is van mening dat PSV de landstitel al binnen heeft, zo geeft de oud-voetballer aan in een video van Vandaag Inside. De recordinternational feliciteert de supporters van de Brabantse club na dertien speelrondes al met de landstitel.

"Ik heb het al vanaf het begin gezegd en ik kom er niet op terug, zegt Sneijder in een video op de sociale media van Vandaag Inside over een eventuele landstitel van PSV. In het videoitem blikt de oud-Ajacied met presentator Wilfred Genee vooruit op de uitzending van Veronica Offside van maandag: "PSV gaat geen wedstrijden meer heel makkelijk verliezen in de Eredivisie. Je ziet het ook weer tegen FC Twente. PSV is niet te stoppen, in de Nederlandse competitie zéker niet", geeft Sneijder aan.

Artikel gaat verder onder video

De analist verwacht dat de formatie van Peter Bosz komend weekend de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord ook gaat winnen: "Absoluut. De selectie van PSV vind ik breder en meer kwaliteit hebben. Dat is doorslaggevend in deze wedstrijden", geeft de 39-jarige Utrechter aan.

Als het aan de recordinternational ligt, mag men zich in Eindhoven gaan voorbereiden op een groot volksfeest om het kampioenschap te vieren. Dat ziet Sneijder namelijk niet meer misgaan: "We mogen bij PSV bij dezen feliciteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Je ziet het ook weer tegen twente !?. 70 minuten 10 tegen 11 . Je ziet dan niet veel alleen het logische gevolg van die situatie .

De Haan
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Zie jij dit PSV serieus nog veel fouten maken dit seizoen dan? Tot op heden alles gewonnen en iedere keer minstens 3 doelpunten. Zelfs als ze hier-en-daar een paar puntjes laten liggen: die trein is toch niet meer te stoppen?

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volgens mij heb ik niet gezegd dat feyenoord de titel pakt. Ik zeg alleen dat met 10 tegen 11 winnen niet zo'n prestatie is .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen