Ajax-supporters raken overtuigd en doen oproep aan trainer John van 't Schip

24 december 2023, 14:34   Bijgewerkt: 24 december 2023, 19:39
Foto: © ProShots

Supporters van Ajax zijn vrijdagavond overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Gabriel Misehouy. De middenvelder was zeer belangrijk voor Jong Ajax in het duel tegen FC Eindhoven en supporters van de Amsterdamse club vragen zich af waarom de achttienjarige voetballer geen kans krijgt van trainer John van 't Schip bij de eerste selectie van Ajax.

In elf wedstrijden voor Jong Ajax was Misehouy dit seizoen al zes keer trefzeker, maar een kans bij het 1e van Ajax zat er nog niet in. De aanvallende middenvelder heeft nog nauwelijks meegetraind bij de eerste selectie van de Amsterdammers en werd ook voor het bekerduel tegen Hercules, waarin veel jonge Amsterdammers bij de weedstrijdselectie zaten, thuisgelaten. Dat was voor de middenvelder zelf ook een teleurstelling, zo leek hij na afloop van het duel kenbaar te maken op sociale media.

Artikel gaat verder onder video

Als het aan een deel van de supporters van Ajax ligt, krijgt Misehouy in ieder geval de kans om zich laten zien aan trainer John van 't Schip. Tegen FC Eindhoven gaf de geboren Amsterdammer een assist en maakte hij een goal, waarmee hij de supporters wist te overtuigen: "Geef die jongen (Misehouy, red.) nou eens speeltijd, joh!", schrijft een supporter van Ajax. "Wat moet Misehouy nog meer doen om wel een kans te krijgen?", vraagt een ander zich af. "Hij laat zich opnieuw zien."

Moet Misehouy een kans krijgen bij Ajax 1?

Laden...
2367 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nicol4s
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Misehouy is blijkbaar nog niet goed genoeg voor de grote mensenwereld van Ajax.

Maister
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Jonge voetbaltalenten als Misehouy moeten de kans krijgen om zich te bewijzen bij het eerste van Ajax, anders blijven ze onterecht op de bank zitten.

CG
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Laat hij maar zien hoe goed hij daadwerkelijk is. Kan geen kwaad !!

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ajax had altijd een vreemd beleid ten opzichte van jonge spelertjes. Ajax haalde/haalt ze overal vandaan: IJsland, Denemarken, België, Zeeland, Limburg, Zuid-Holland, Brabant o.a. en ze kwamen/komen bij Ajax als opgroeiende kinderen, ze trainen trainen trainen ver van hun vriendjes en ouders, maar de meesten moeten wachten tot ze een ons wegen om überhaupt een kans voor doorstroming krijgen en daartegenover wordt Ajax steeds maar gelinkt aan 16-/17-jarigen uit Venezuela, Brazilië, Equador om zo maar een paar dwarsstraten te noemen. Als ik ouder van één van die kinderen zou zijn dan stuur ik mijn zoon naar een andere (Engelse) club. Last but not least: de begeleiders en opleiders van de jonge spelertjes hebben de laatste jaren veel aan kwaliteit ingeboet. De succeshand van een Dave Vos heb ik bij Jong Ajax nog niet gezien. Wat ook een raar beleid van Ajax is om talentjes die Ajax zo maar konden verlaten voor veel geld terug te halen zoals o.m. Rijkhoff en misschien ook Brobbey als voorbeeld.

Finalflow
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik denk dat de trainer echt wel ziet na jaren ervaring of hij bij Ajax 1 kan gaan spelen of nog een jaar moet rijpen. Zie maar bij Mikautadze, heel veel supporters riepen dat hij ook een keer in de basis hoort te starten maar hij heeft niks gebracht.

Waarom19
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Met alle respect maar van t Schip maakt Ajax niet beter. Naast de miskopen zijn de vaste spelers en jonge talenten ook ondermaats. Taylor is daar het grootste voorbeeld van en Hato mist ook kwaliteit.

robinson
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

waarom 19: Wat een geluk dat je het , gezien je reaktie inzake Hato, niet voor het zeggen hebt bij Ajax. Als n.l. niet ziet dat Hato een groot talent is en het tevens nu al waarmaakt , ga dan maar een andere hobby zoeken.

Marcel Hilbers
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Natuurlijk, moet hij kans krijgen anders is hij straks ook weg

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Alle Ajax fans fijne kerst en een beter 2024 .

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Jij ook Zeeuwke en het wordt hoogstwaarschijnlijk een mooiere 2e seizoenshelft dan de vorige voor alle Ajacieden.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Kan niet slechter toch .

BENNINK24
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Maar waar is het technische inzicht bij ajax gebleven, lijkt wel of ze allemaal in de vernietegings modem zitten , toch niet normaal dit !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen