Vandaag Inside ziet nog maar drie opties voor Leonne Stentler bij Studio Sport Eredivisie

4 december 2023, 22:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Bij Vandaag Inside is men nog altijd niet overtuigd van het nieuwe format van Studio Sport Eredivisie. Zondag kondigde Gert van ’t Hof de wedstrijden aan, soms in samenwerking met oud-voetbalster Leonne Stentler, en deed Stentler na afloop van enkele samenvattingen een analyse aan de hand van beelden.

Stentler is sinds enkele weken betrokken bij de uitzendingen op zondagavond. Bij Vandaag Inside klonk vanaf het eerste moment kritiek en die is nog niet verstomd. “Laten we hier vanavond even een beslissing nemen dat we daarmee stoppen, want het kan echt niet”, stelt René van der Gijp maandagavond. “Dat meisje zegt dan: ‘Kijk eens wat een mooie actie van Brobbey.’ Ja, dat had ik ook gezien. Maar het kan niet. Het is heel, heel, heel ongemakkelijk om naar te kijken, echt.”

Artikel gaat verder onder video

Özcan Akyol vindt de bijdrages van Stentler ‘onnodig’ en volgens Johan Derksen ‘voegt ze niks toe. “Het is ook zonde voor dat meisje, om het haar nog drie of vier maanden te laten doen”, vult Van der Gijp aan. Akyol noemt Stentler een heel aardige vrouw en kent haar persoonlijk. “Analyses aan tafel doet ze goed, maar dit heeft geen toegevoegde waarde. Voor de samenvatting van Feyenoord – PSV zei ze dat PSV zomaar kon uitlopen naar tien punten en dat het spannend zou worden. Ja, dat wisten we al. Dat is niet haar schuld iemand heeft dat bedacht.”

Derksen vult aan: “Dit is gewoon een kunstje dat iemand van de redactie of een regisseur bedacht heeft. Het moet dan een vrouw zijn, dan ben je goed bezig. Van mij mag ze daar staan, ze hoeft niet weg ofzo, maar ze moet eens iets zeggen. Als je de vrijheid krijgt om op tv iets te zeggen, doe dat dan.” Van der Gijp ziet nog maar twee opties: “Of ze moet zelf zeggen dat het niet werkt, of ze moet in bescherming genomen worden. Dit gaat haar geen goed doen.” Volgens Derksen is er nog een derde mogelijkheid. “Wat ze wel kunnen doen, is haar laten presenteren.”

Ben jij te spreken over Leonne Stentler bij Studio Sport Eredivisie?

Laden...
1147 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Dat is wat ik zeg , meer en meer zakkenvullers en blablabla op Tv , voetbal is straks bijzaak want het gaat straks alleen nog over al die zeikers op tv en asociale fake media, ik word er moe van.we moeten al de programmas maar eens boycotten.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Het format met het bord op schoot lekker naar de samenvattingen kijken is hiermee de prullenbak ingegooid. Deze zogenaamde analyse tussen de samenvattingen door is alleen maar storend. Wat is de volgende stap?? Tussen elke samenvatting een reclameblok? Deze verandering werkt alleen maar negatief waardoor de kijkcijfers weleens daardoor kunnen gaan dalen. Van een mooi goed bekeken voetbalprogramma wordt een gedrocht gemaakt alleen omdat de heren beleidsbepalers er zo nodig wat in moeten veranderen.

Oud keeper
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Ik heb ook gevoetbald, maar dat betekent niet dat ik kan presenteren. Ja een pilsje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen