Waterreus brengt uiterst opvallend transfergerucht over Ajax de wereld in

11 december 2023, 21:46
Foto: © ProShots

Ronald Waterreus heeft maandagavond in het programma Rondo op Ziggo Sport een opvallend transfergerucht over Ajax de wereld ingebracht. Volgens de oud-doelman had hij meegekregen dat Ajacied Jakov Medić in de belangstelling zou staan van het Belgische Antwerp FC.

"Ik las vandaag ergens dat één van de andere jongens die weg mag (Medic, red.) bij Ajax eventueel naar Antwerp FC gaat. Dat vind ik dan ook wel heel cynisch eigenlijk, dat de oud-technisch directeur zo'n speler dan eigenlijk toch goed genoeg vindt”, geeft Waterreus aan. Presentator Wytse van der Groot vraagt met verbazing aan Waterreus of hij daadwerkelijk bedoelt dat Medic naar België zou gaan: "Ja, dat vind ik dan wel opvallend”, zegt Waterreus. Dan vindt Marc Overmars hem waarschijnlijk ook goed.”

Artikel gaat verder onder video

Medic kwam afgelopen zomer van het Duitse St. Pauli naar Amsterdam. Technisch directeur Sven Mislintat, inmiddels al vertrokken bij de Amsterdammers, zag in hem een ideale back-up voor de centrale verdedigers. Medic komt momenteel onder John van ’t Schip nog maar weinig in actie voor de nummer vijf van de Eredivisie, zo valt ook Marco van Basten op: “Die heeft dus een doelpunt gemaakt en daarna niet meer gespeeld", concludeert de analist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ronald Waterreus Leest te veel donald ducks

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen