Ajax zet belangrijkst transferdoelwit niet uit het hoofd: ‘Maar de bestedingsruimte is klein’

27 januari 2024, 17:34
Foto: © Imago

Ajax zet de winterse komst van Julian Rijkhoff nog altijd niet uit het hoofd. De Telegraaf meldt zaterdag dat de Amsterdamse club nog altijd met Borussia Dortmund in gesprek is over een transfer van de negentienjarige spits.

Dat Ajax Rijkhoff graag terughaalt naar Amsterdam is geen geheim. De club zit dun in de aanvallers, zeker na het vertrek van Georges Mikautadze naar FC Metz eerder deze maand. BILD meldde begin deze week dat Dortmund een bod van Ajax van 'minder dan één miljoen' op Rijkhoff heeft afgeslagen, maar Mike Verweij van De Telegraaf verzekert dat men in Amsterdam de terugkeer van de jeugdexponent nog niet uit het hoofd heeft gezet.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Verweij is Ajax nog altijd in gesprek met Dortmund over een overgang van Rijkhoff. De spits ziet een transfer naar Ajax zelf naar verluidt wel zitten. “Maar de bestedingsruimte is nu klein”, houdt Verweij een slag om de arm. Rijkhoff is in principe het laatste en belangrijkste transferdoelwit van Ajax deze maand. 

Rijkhoff speelde bijna tien jaar in de jeugdopleiding van Ajax, alvorens hij in de zomer van 2021 de overstap te maken naar Borussia Dortmund. Daar laat hij dit seizoen een goede indruk achter bij de Onder-19. Zo was hij in de U19-Bundesliga West in acht wedstrijden goed voor zeven doelpunten en drie assists. In de groepsfase van de UEFA Youth League was het vier keer raak in zes wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dan zit er structureel iets mis, Brobbey gratis de deur uit en terug gekocht voor 16 miljoen. Timber gratis naar Utrecht, Kapitaalvernietiging. Door Overmars die liever zijn "stramme Kabouter" liet zien aan de dames van kantoor maar weer niet aan Susan Lenderink. Laffe hond! Ajax kan beter een verdediger aantrekken.

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ook het beleid is maximaal slecht, waardoor de stabiliteit heel erg ver ondermaats blijft. Ajax moet echt een degelijke opleiding volgen bij Bayer München. Echt de allerbeste club van Europa. Zelfs de vier andere allerbeste clubs van Europa achter Bayer München halen het niveau van Bayern niet!!!

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Krijg je ervan met een paar kantinedames en een hockeybobo aan de macht en alles maar laten gebeuren. Totaal geen medelijden voor,zelfs als trouwe Ajacied niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen